Συναγερμός στην Κωνσταντινούπολη - Ξέσπασε φωτιά και οι καπνοί έχουν φτάσει στο γήπεδο του τελικού! (vid)

Συναγερμός στην Κωνσταντινούπολη - Ξέσπασε φωτιά και οι καπνοί έχουν φτάσει στο γήπεδο του τελικού! (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 19:27 - 10.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:49 - 10.06.2023

Φωτιά ξέσπασε σε εργοστάσιο κοντά στο γήπεδο του τελικού Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ.

Συναγερμός στην Κωνσταντινούπολη λίγο πριν την έναρξη του τελικού Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ.

Οι πρώτες πληροφορίες από τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ξέσπασε φωτιά σε εργοστάσιο, αυτή πήρε μεγάλη έκταση και οι καπνοί ήδη έχουν φτάσει στο γήπεδο «Κεμάλ Ατατούρκ», όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League.

Δείτε βίντεο:

Από το κτίριο βγαίνουν πυκνοί μαύροι καπνοί και ήδη έχουν κινητοποιηθεί μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής για να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο και να μην υπάρξει κίνδυνος για την ευρύτερη περιοχή. 

Η UEFA επίσης είναι σε συνεννόηση με τους αρμόδιους στην Κωνσταντινούπολη κι ελπίζουν οι καπνοί να μην «πνίξουν» το γήπεδο, διότι θα υπάρχουν στις κερκίδες δεκάδες χιλιάδες οπαδοί και ο κίνδυνος είναι τεράστιος. Δεν αποκλείεται, όπως τονίζουν τουρκικά ΜΜΕ, αν δεν τεθεί άμεσα υπό έλεγχο η κατάσταση να μετατεθεί η ώρα έναρξης του αγώνα.

Η αστυνομία με τη σειρά της, προσπαθεί να συντονίσει την προσέλευση των οπαδών της Σίτι και της Ίντερ στο γήπεδο, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα. Οι έλεγχοι είναι εξονυχιστικοί, αλλά προτεραιότητα τώρα των αρχών είναι να μην προσεγγίσουν φίλαθλοι το σημείο στο οποίο μαίνεται η φωτιά κοντά στο γήπεδο, διότι η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.