Σοβαρά επεισόδια στην Πράγα μεταξύ οπαδών της Φιορεντίνα και της Γουέστ Χαμ! (vids)
i

© prtscr

Σοβαρά επεισόδια στην Πράγα μεταξύ οπαδών της Φιορεντίνα και της Γουέστ Χαμ! (vids)

Λίγη ώρα πριν τον τελικό του Conference League, σημειώθηκαν επεισόδια στην Πράγα, καθώς οι οπαδοί της Φιορεντίνα ήρθαν στα χέρια με αυτούς της Γουέστ Χαμ.

Ο δεύτερος τελικός στην ιστορία του Conference League είναι προ των πυλών και η Γουέστ Χαμ με τη Φιορεντίνα ετοιμάζονται για τη δική τους «μάχη με το βλέμμα στην κούπα. Έναν περίπου χρόνο μετά τον πρώτο τελικό και τον θρίαμβο της Ρόμα απέναντι στη Φέγενορντ μια δεύτερη ιταλική ομάδα θέλει να δει τον εαυτό της στη θέση του νικητή.

«Μάχη» στην Πράγα με το βλέμμα στην κούπα: Γουέστ Χαμ και Φιορεντίνα παίζουν τη χρονιά τους στον τελικό του Conference League
CONFERENCE LEAGUE

08:40 - 07.06.2023

«Μάχη» στην Πράγα με το βλέμμα στην κούπα: Γουέστ Χαμ και Φιορεντίνα παίζουν τη χρονιά τους στον τελικό του Conference League

Γουέστ Χαμ και Φιορεντίνα έρχονται αντιμέτωπες σήμερα (7/6) στην Πράγα για τον τελικό του Conference League, του δεύτερου στην ιστορία της διοργάνωσης.

Από τη μία η ομάδα της Φλωρεντίας που τη φετινή χρονιά είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Ευρώπης, αφού τερμάτισε στην όγδοη θέση. Την ίδια ώρα στο κύπελλο έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά εκεί γνώρισε την ήττα από την Ίντερ με 1-2. Και πλέον οι μόνες της ελπίδες και του χρόνου να βρεθεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι να κερδίσει τον τελικό του Conference League, αφού αν το κατακτήσει θα παίξει κατευθείαν στους ομίλους του Europa League.

Και από την άλλη η Γουέστ Χαμ που θέλει να κάνει ό,τι δεν πέτυχε πέρσι. Κατά το ήμισυ το έχει κάνει, αφού έχει φτάσει στον τελικό. Μία σεζόν πριν είχε αποκλειστεί στον ημιτελικό του Europa League, από την μετέπειτα νικήτρια της διοργάνωσης, Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οπότε στόχος της είναι να φτάσει ακόμα πιο μακριά και να κατακτήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο.

Λίγη ώρα πριν τη σπουδαία μάχη των για το τρόπαιο, οι οπαδοί των δύο ομάδων που ταξίδεψαν στην Τσεχία, συγκρούστηκαν στο κέντρο της Πράγας. Στην πόλη βρίσκονται περισσότεροι από 20.000 οπαδοί της αγγλικής ομάδας, ενώ και οι Ιταλοί είναι χιλιάδες. Μάλιστα, οι «βιόλα» επιτέθηκαν σε παμπ, όπου κάθονταν οι οπαδοί των «σφυριών».