Ο Κνόλσι της Γουέστ Χαμ αποθεώθηκε κι έβαλε τα κλάματα κατά την άφιξή του στην Πράγα για τον τελικό (vids)

Κνόλσι

i

PrtScr

Ο Κνόλσι της Γουέστ Χαμ αποθεώθηκε κι έβαλε τα κλάματα κατά την άφιξή του στην Πράγα για τον τελικό (vids)

Κώστας Τόπας 13:33 - 07.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 07.06.2023

Ο νέος θρύλος της Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ, Κνόλσι, έφτασε στην Πράγα ενόψει του τελικού της ομάδας στο Europa Conference League με τη Φιορεντίνα.

Ήταν ο δεύτερος ημιτελικός εκτός έδρας με την Άλκμααρ όταν ο Κνόλσι μπήκε μπροστά και λειτούργησε ως ήρωας την ώρα που οι οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν σε εκείνους των «σφυριών», στην κερκίδα που φιλοξενήθηκαν οι οικογένειες των ποδοσφαιριστών.

O Κνόλσι, o οποίος είναι γνωστός οπαδός στις τάξεις της αγγλικής ομάδας, παρέα με έναν έτερο ηρωικό φίλο της Γουέστ Χαμ, δεν άφησαν να περάσει ούτε ένας οπαδός της Άλκμααρ από την σκάλα που οδηγούσε στην κερκίδα και τα έβαλαν με δεκάδες ultras της ολλανδικής ομάδας, εξουδετερώνοντας έναν-έναν με μπουνιές και κλωτσιές και θυμίζοντας ταινία δράσης.

Μετά το περιστατικό, ο σύλλογος της Premier League επιβράβευσε τον Κνόλσι, με ένα δωρεάν εισιτήριο για τον τελικό του Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα. Κατά την άφιξή του στην Τσεχία, ο οπαδός της Γουέστ Χαμ γνώρισε την αποθέωση και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν είδε τους υπόλοιπους φίλους των «σφυριών» να ζητωκραυγάζουν το όνομά του.