Έστειλε μήνυμα για τον τελικό με τον Άρη ο Τάσος Μπακασέτας (vid)

Έστειλε μήνυμα για τον τελικό με τον Άρη ο Τάσος Μπακασέτας (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 17:10 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:03 - 29.05.2024

Ο άσος του Παναθηναϊκού Τάσος Μπακασέτας έστειλε το δικό του μήνυμα για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός το Σάββατο θα διεκδικήσει το τρίτο του Κύπελλο την τελευταία δεκαετία.

Ένας τελικός με διπλή σημασία, αφού εκτός από το τρόπαιο η νίκη θα δώσει στο «τριφύλλι» κι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, διότι τερμάτισε στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα.

Η απώλεια και του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson θα είναι τεράστια αποτυχία για τον σύλλογο. Ο Τάσος Μπακασέτας προφανώς και γνωρίζει την απογοήτευση που υπάρχει στον κόσμο. Ο έμπειρος παίκτης του «τριφυλλιού» μέσω των social media της ΠΑΕ έστειλε το δικό του μήνυμα για τον τελικό στο Πανθεσσαλικό το Σάββατο με αντίπαλο τον Άρη.

«Θέλουμε αυτό το Κύπελλο για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Δυστυχώς δεν θα είναι κοντά μας αλλά χρειαζόμαστε τη θετική τους ενέργεια για να έρθει η νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπακασέτας.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία για τον τελικό, αυτή συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo,ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Η επόμενη προπόνηση των Πράσινων είναι προγραμματισμένη για αύριο 11 π.μ.

Ψηλά στη λίστα της Λιλ ο Ιωαννίδης!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:16 - 22.05.2024

Ψηλά στη λίστα της Λιλ ο Ιωαννίδης!

Νέος μνηστήρας προκύπτει τα τελευταία 24ωρα για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη, καθώς η Λιλ ετοιμάζει την επόμενη μέρα της χωρίς τον βασικό της επιθετικό, Ντέιβιντ, και ο άσος του Παναθηναϊκού είναι πολύ ψηλά στη λίστα των Γάλλων.

Δείτε το μήνυμα του Μπακασέτα: