Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός Κυπέλλου στις 24 Μαΐου

Πανθεσσαλικό

i

©intime

Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός Κυπέλλου στις 24 Μαΐου

Μάνος Τσαλγατίδης Κώστας Τόπας 14:36 - 12.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 12.05.2023

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε ο φετινός τελικός Κυπέλλου Ελλάδος Novibet μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στις 24 Μαΐου στις 20:30.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (12/05)) η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε οριστικά για το πού θα διεξαχθεί τελικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στις 24 Μαΐου (20:30).

Η απόφαση που πάρθηκε είναι ότι η μεγάλη αυτή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, αλλά όπως όλα δείχνουν κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτό άλλωστε ξεκαθάρισε μέσω επιστολής του στην ΕΠΟ, ο Αχιλλέας Μπέος και η επιτροπή διαχείρισης του Πανθεσσαλικού, τονίζοντας πως θα υπάρξουν ελάχιστες προσκλήσεις στα ΔΣ των ομάδων και της ΕΠΟ. Μία πρόταση του Δήμαρχου Βόλου, η οποία θα τεθεί στο τραπέζι με την ΕΠΟ για συζήτηση. Πάντως για την ημερομηνία (24/05) και την ώρα (20:30) έχει ήδη ενημερωθεί η Cosmote TV και είναι απολύτως σύμφωνα με το πλάνο.

Η επιστολή του Αχιλλέα Μπέου στην ΕΠΟ

Ολα αυτά αφού το θέμα για την έδρα του φετινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδος Novibet, έκανε τον γύρο των Βαλκανίων και της ανατολικής Ευρώπης και νωρίτερα μεταφέρθηκε σε Αγγλία, Γερμανία, Αυστραλία, από τη στιγμή που είπε όχι και η Κύπρος κι εξετάστηκαν και τα γήπεδα σε Αγρίνιο, Λάρισα, Ηράκλειο, Λαμία, Γιάννινα. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι το Ελμπασάν της Αλβανίας παραμένει ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση που «στραβώσει» ξανά το θέμα με το Πανθεσσαλικό.