Πιο... Έλληνας δεν γίνεται: Ο Πινέδα σε τρελά κέφια οδηγάει και τραγουδάει Παντελίδη (vid)

Ορμπελίν Πινέδα

i

PrtScr

Πιο... Έλληνας δεν γίνεται: Ο Πινέδα σε τρελά κέφια οδηγάει και τραγουδάει Παντελίδη (vid)

Sportal newsroom 11:55 - 12.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:51 - 27.02.2024

Ερωτευμένος με την Ελλάδα φαίνεται πως είναι ο Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος έχει μάθει κάποια τραγούδια στα ελληνικά. Οπως του Παντελή Παντελίδη.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να στεφθεί για 13η φορά πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ιστορία της, καθώς την Κυριακή (14/05, 20:00) θα υποδεχθεί στην κατάμεστη «OPAP Arena» τον Βόλο σε ένα ματς... γιορτή. 

Ο Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος αγωνίζεται στην Ένωση με τη μορφή δανεισμού από την Θέλτα, αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στην πορεία των «κιτρινόμαυρων» μέχρι την κατάκτηση του τίτλου. Σε 40 εμφανίσεις που κατέγραψε με τον Δικέφαλο στο στήθος, βρήκε εννέα φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας παράλληλα μοιράσει και τέσσερις ασίστ σε συμπαίκτες του.

Μπορεί το μέλλον του στη χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΚ να είναι άγνωστο για την ώρα, ωστόσο ο 27χρονος Μεξικανός μεσοεπιθετικός φαίνεται πως απολαμβάνει κάθε στιγμή στην Αθήνα. Ο Πινέδα όντας λάτρης γενικότερα της μουσικής, έχει αρχίσει να μαθαίνει και κάποια τραγούδια στα ελληνικά. Ένα από αυτά είναι του Παντελή Παντελίδη, με τον Ορμπελίν να χορεύει μέσα στο αμάξι του υπό τους ήχους του τραγουδιού του αδικοχαμένου οπαδού της Ένωσης.

Η σύζυγος του, Γκαμπριέλα Ριός ανήρτησε το παρακάτω Story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τον Πινέδα να φαίνεται σε... τρελά κέφια.