Αμετανόητος ο Φελίπε Μέλο για την επίθεση σε Γουόκερ, Γκρίλις μετά τον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων - «Είμαι πολεμιστής»

Αμετανόητος ο Φελίπε Μέλο για την επίθεση σε Γουόκερ, Γκρίλις μετά τον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων - «Είμαι πολεμιστής»

Ιάσονας Τσίλης 10:56 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 23.12.2023

Ο 40χρονος άσος της Φλουμινένσε Φελίπε Μέλο αναφέρθηκε στο επεισόδιο με τους Γουόκερ, Γκρίλις.

Ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Φλουμινένσε σημαδεύτηκε από τον καυγά στο φινάλε μεταξύ του Φελίπε Μέλο και των Γουόκερ, Γκρίλις.

Ο 40χρονος Βραζιλιάνος άσος της Φλουμινένσε, ο οποίος είναι εκρηκτικός χαρακτήρας, πιάστηκε στα χέρια με τους δύο παίκτες της αγγλικής ομάδας.

Ο ίδιος με δηλώσεις του μετά το ματς, όπου η Σίτι επικράτησε με 4-0 και στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου, δεν έδειξε να το μετανιώνει.

Αρχικά ήρθε στα χέρια με τον Κάιλ Γουόκερ. Για το γεγονός σχολίασε: «Έχω δει ηλίθιους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να λένε ότι ξεκίνησα έναν καυγά... Δεν ήθελα καμία σύγκρουση. Ο Γκρίλις δεν σεβάστηκε τον σύλλογο της Φλουμινένσε και δεν θα το αφήσω ποτέ να συμβεί αυτό. Όπου κι αν βρίσκομαι, πάντα θα παλεύω. Φώναζε “όλε” στο τέλος του παιχνιδιού», είπε ο Μέλο στη μικτή ζώνη και πρόσθεσε:

«Ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να το κάνει αυτό στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ξεκίνησα κανένα επεισόδιο, αντίθετα, πήγα να υπερασπιστώ τον Μαρτινέλι, τον οποίο επέπληξε ο Γκρίλις. Πήγε να τα βάλει με ένα παιδί, αλλά δεν μπορεί να τα βάλει με έναν άντρα. Δεν μετανιώνω. Θα το έκανα ξανά. Είμαι πολεμιστής.

Είμαι πολεμιστής, όλη μου η ζωή ήταν έτσι, αλλά πάντα σεβόμουν. Όταν νικήσαμε ένα ματς με 10-1 για το Copa Sudamericana, η Φλουμινένσε σεβάστηκε. Όταν νικήσαμε τη Ρίβερ με 5-1, τη σεβαστήκαμε επίσης. Όταν κερδίσαμε τον τελικό στο Libertadores, το ίδιο έγινε κόντρα στη Μπόκα. Και έτσι θα είναι για πάντα»