Τεν Χαχ: «Η απουσία της Γιουνάιτεντ από το Europa League θα έχει οικονομική επιρροή, αλλά η ομάδα θα παραμείνει ελκυστική για παίκτες»

Τεν Χαχ

i

© PrtScr

Τεν Χαχ: «Η απουσία της Γιουνάιτεντ από το Europa League θα έχει οικονομική επιρροή, αλλά η ομάδα θα παραμείνει ελκυστική για παίκτες»

Δημήτρης Χούπης 21:26 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:36 - 17.05.2024

Ο Έρικ Τεν Χαχ μίλησε για την πιθανότητα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίξει του χρόνου στο Europa League, λέγοντας πως σε περίπτωση που δεν βρεθεί εκεί θα έχει οικονομική επιρροή στην ομάδα.

Η χρονιά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήταν η καλύτερη για ακόμα μια σεζόν, αλλά μπορεί να κλείσει με έναν τίτλο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσουν τη «συμπολίτισσα», Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο στην Premier League βρίσκεται στην έκτη θέση, η οποία οδηγεί στο Conference League.

Η συμμετοχή της ομάδας του Μάντσεστερ όμως είναι ακόμα αβέβαιη. Κι αυτό γιατί είναι μόλις έναν βαθμό πάνω από τη Νιούκαστλ, που βρίσκεται στην 7η θέση, ενώ θέλει να κατακτήσει και το Κύπελλο για να παίξει σίγουρα στο Europa League. Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαχ, αναφέρθηκε για τις πιθανότητες να αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, λέγοντας ανεξαρτήτως του τι θα γίνει θα έχει επιρροή στο μπάτζετ της νέας χρονιάς.

Παρόλα αυτά σχολίασε πως θα παραμείνει ελκυστική για νέους παίκτες. «Το Europa League θα έχει επιρροή στο μπάτζετ, αλλά είμαι σίγουρος ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια ελκυστική ομάδα και σύλλογος για να παίξεις.

Πολλοί παίκτες θα είναι πολύ χαρούμενοι για να παίξουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είμαι σίγουρος», ήταν τα λόγια του Ολλανδού. Υπενθυμίζεται ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ακόμα τέσσερις αγωνιστικές και θέλει τη νίκη σε όλες για να παίξει σίγουρα στην Ευρώπη τη νέα χρονιά.