Στη Γιουνάιτεντ δεν έπιασε αλλά στη Ντόρτμουντ κάνει θαύματα: Ο Σάντσο θέλει να παραμείνει Βεστφαλός και τη νέα χρονιά (vid)

Τζέιντον Σάντσο

i

©Photo by Leon Kuegeler/Getty Images/Ideal Images

Στη Γιουνάιτεντ δεν έπιασε αλλά στη Ντόρτμουντ κάνει θαύματα: Ο Σάντσο θέλει να παραμείνει Βεστφαλός και τη νέα χρονιά (vid)

Κώστας Τόπας 15:18 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 28.04.2024

Η Ντόρτμουντ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να διατηρήσει στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν τον Τζέιντον Σάντσο.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, δημοσιογράφο που ειδικεύεται στις μεταγραφές, η Ντόρτμουντ θα ήθελε να κρατήσει τον Τζέιντον Σάντσο και τη νέα σεζόν.

Ο γερμανικός σύλλογος, που ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν (01/05, 22:00) στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, θα πρέπει να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για αυτό το θέμα με τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Σάντσο βρήκε ξανά το χαμόγελό του και ήδη έκανε απόσβεση της μεταγραφής του (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

11:16 - 14.03.2024

Ο Σάντσο βρήκε ξανά το χαμόγελό του και ήδη έκανε απόσβεση της μεταγραφής του (vid)

Ο Τζέιντον Σάντσο στη Ντόρμουντ έχει βρει ξανά το χαμόγελο του και ήδη έχει κάνει απόσβεση το ποσό που δαπάνησαν οι Βεστφαλοί για να τον δανεισμό του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αλλά η υπόθεση δεν θα είναι τόσο εύκολη για τους Βεστφαλούς. Ο 24χρονος Άγγλος εξτρέμ, ο οποίος αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ μεταξύ 2017 και 2021, πριν μεταγραφεί για 85 εκατομμύρια ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αποτυγχάνοντας στο «Ολντ Τράφορντ», επέστρεψε στην Ντόρτμουντ την περασμένη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της αγγλικής «Daily Mail», στο μυαλό των Γερμανών υπάρχουν δύο δρόμοι για να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί με τον Σάντσο. Ο πρώτος είναι να ζητήσουν την επέκταση του δανεισμού του και τη νέα αγωνιστική σεζόν με οψιόν αγοράς του το 2025, έναν χρόνο πριν την λήξη του συμβολαίου του παίκτη με την Γιουνάιτεντ.

Ο δεύτερος βάζει στο παιχνίδι και τον Ντόνιελ Μάλεν, που μετράει 13 γκολ σε 34 ματς την τρέχουσα σεζον και ο οποίος είχε μπει παλαιότερα στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την γερμανική ομάδα να σκέφτεται να τον προτείνει στους Άγγλους ως αντάλλαγμα για τον Σάντσο, δίνοντας παράλληλα και ένα ποσό που να μπορεί να το βγάλει από τα ταμεία της.

Με το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λειψία το Σάββατο (27/04) ο Σάντσο έγινε ο Άγγλος με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της Bundes;iga, έχοντας σκοράρει συνολικά 40 τέρματα

Βέβαια, ο Σάντσο μπορεί να μην έχει θέση στα βιβλία της ιστορίας για πολύ, καθώς ο διεθνής συμπαίκτης του Χάρι Κέιν τον κυνηγάει. Ο πρώην επιθετικός της Τότεναμ είναι μόνο μια σεζόν στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά έχει ήδη 35 γκολ στην Bundesliga στο όνομά του και θα γράψει ιστορία κάποια στιγμή αν παραμείνει στην «Αλιάντζ Αρίνα».