Τερίμ και Μπουλούτ αντίζηλοι για δύο δουλειές

Φατίχ Τερίμ

i

Intime

Τερίμ και Μπουλούτ αντίζηλοι για δύο δουλειές

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:43 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:21 - 29.05.2024

Φατίχ Τερίμ και Ερόλ Μπουλούτ είναι συμπατριώτες και συνάδερφοι προπονητές και τις τελευταίες ώρες έχουν εμπλακεί σε σενάρια που τους εμφανίζουν να διεκδικούν τις ίδιες θέσεις, σε Παναθηναϊκό και Μπεσίκτας.

Οι Φατίχ Τερίμ και Ερόλ Μπουλούτ έχουν ορισμένα κοινά. Πρωτίστως είναι συμπατριώτες. Έπειτα, είναι συνάδερφοι στην προπονητική, αν και ανήκουν σε διαφορετικές γενιές του επαγγέλματος. Έχουν και έναν κοινό γνωστό, τον διάσημο τηλεοπτικό παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί.

Εσχάτως, ο Τερίμ και ο Μπουλούτ φέρονται να διεκδικούν τις ίδιες δουλειές. Όχι εκουσίως, αλλά λόγω των περιστάσεων. Για παράδειγμα, ο Μπουλούτ αναφέρθηκε ως πιθανός αντικαταστάτης του Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Μπουλούτ φέρεται να συναντήθηκε προ ημερών με τον Γιάννη Αλαφούζο και συζήτησαν την προοπτική να συνεργαστούν. Προς το παρόν, ο εφοπλιστής παραμένει ο εργοδότης του Τερίμ και δεν έχει αποφασίσει για την τήρηση του δεύτερου χρόνου του συμβολαίου τους, που λήγει στις 30 Ιουνίου του 2025.

Αντίστοιχα, ο Μπουλούτ έφυγε πριν λίγες μέρες από την Ουαλία, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Κάρντιφ Σίτι. Ο παλαίμαχος αριστερός μπακ είχε συνομιλίες με τη διοίκηση για ανανέωση και σύμφωνα με τα βρετανικά ρεπορτάζ, έχει υποσχεθεί να απαντήσει θετικά ή αρνητικά μέχρι το βράδυ της Κυριακής.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή οι Τερίμ και Μπουλούτ ενεπλάκησαν σε ένα τουρκικό σενάριο. Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Χασάν Αράτ, μίλησε σε διαδικτυακό podcast και υποστήριξε πως εξετάζει τους δύο προπονητές για την ομάδα του, αποφεύγοντας να διευκρινίσει εάν έχει επαφές μαζί τους.

Αν ο Μπουλούτ θα ενδιαφερόταν σίγουρα να δουλέψει στους «αετούς» της Κωνσταντινούπολης, δεν ισχύει το ίδιο για τον Φατίχ Τερίμ. Ο «αυτοκράτορας» έχει συνδέσει την καριέρα του με τη Γαλατάσαραϊ και δεν θα πλήγωνε την υστεροφημία του τώρα, αναλαμβάνοντας μία μεγάλη αντίπαλο.

Κρίσιμο 48ωρο: Ο Μπουλούτ αποφασίζει για το μέλλον του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:36 - 09.05.2024

Κρίσιμο 48ωρο: Ο Μπουλούτ αποφασίζει για το μέλλον του

Η Κάρντιφ Σίτι καθέτεσε την τελική πρόταση της στον Ερόλ Μπουλούτ για την ανανέωση του συμβολαίου του και ο Τούρκος δεσμεύτηκε να απαντήσει άμεσα. Στην Ελλάδα βρίσκεται συνεργάτης του παλαίμαχου αριστερού μπακ!

Ο Μπουλούτ φέρεται να έχει πρόταση και από τη Χαλ Σίτι, η οποία έχει περάσει στην κατοχή του Ατζούν Ιλιτζαλί. Υπενθυμίζεται ότι ο Ατζούν ήταν αυτός ο οποίος πρότεινε στον Αλαφούζο να προσλάβει τον Τερίμ και οργάνωσε το ραντεβού τους στην Κωνσταντινούπολη, όταν και επισφραγίστηκε η συμφωνία τους για τον Παναθηναϊκό

Είναι πιθανόν τα ονόματα των δύο Τούρκων προπονητών να εμπλακούν και σε άλλες φήμες. Άλλωστε, το καλοκαίρι δεν έχει καν αρχίσει και πολλές ομάδες θα προβούν σε αλλαγές. Για την ώρα, ο Τερίμ μένει στην Αθήνα και ο Μπουλούτ θα ξεκαθαρίσει πρώτα αν θα επιστρέψει στο Κάρντιφ.