Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας «φωτογράφισε» το προφίλ του Τερίμ για τον πάγκο της ομάδας του

Τερίμ

i

© Intime

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας «φωτογράφισε» το προφίλ του Τερίμ για τον πάγκο της ομάδας του

Δημήτρης Χούπης 09:46 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:02 - 29.05.2024

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Χασάν Αράτ, μιλώντας σε podcast στην Τουρκία αναφέρθηκε στον Φατίχ Τερίμ ως μία επιλογή για τον πάγκο της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

Η Μπεσίκτας βρίσκεται με υπηρεσιακό προπονητή, μετά την αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος από τον πάγκο της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός έκατσε στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης για 16 αγώνες, στους οποίους είχε επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Κάπως έτσι αποχώρησε από τον τουρκικό σύλλογο, ο οποίος από τότε βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Χασάν Αράτ, λοιπόν μίλησε σε podcast και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την υπόθεση προπονητή, κάνοντας λόγο για τρεις Τούρκους τεχνικούς.

Όπως ανέφερε τα τρία ονόματα που έχει στο μυαλό του είναι ο Ενγκίν Φιράτ που είναι στην εθνική της Κένυας, ο Έρολ Μπουλούτ της Κάρντιφ και ο Φατίχ Τερίμ του Παναθηναϊκού.

Ο τεχνικός των Πρασίνων μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, με τον Έρολ Μπουλούτ μάλιστα να έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό για να αναλάβει την ομάδα. Η Κάρντιφ του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης με τον Τούρκο όμως να μην έχει πάρει την απόφασή του για το μέλλον του.

Στην Ουαλία ωστόσο αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες μέρες ο Μπουλούτ θα πάρει την τελική απόφασή του για το αν θα μείνει στην Κάρντιφ ή όχι. Ο 49χρονος, σύμφωνα με το δημοσίευμα από την Ουαλία, έχει δεχτεί ακόμα μία πρόταση χωρίς να έχει γίνει ιδιαίτερη αναφορά στον Παναθηναϊκό.