Τερίμ: «Νίκη με Ολυμπιακό, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί»

Φατίχ Τερίμ

i

Intime

Τερίμ: «Νίκη με Ολυμπιακό, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί»

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:30 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:32 - 04.02.2024

Ο Φατίχ Τερίμ εστίασε στον συνδυασμό των γενεθλίων του Παναθηναϊκού με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και απέφυγε για άλλη μία φορα τη δικαιολογία των απουσιών.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον αποψινό αγώνα με τον Ολυμπιακό και ο Φατίχ Τερίμ τόνισε πως θα ήθελε να πανηγυρίσει τη νίκη, για να τη συνδυάσει με τα 116α γενέθλια του Συλλόγου. Ο Τούρκος προπονητής τόνισε πως η αγχωτική πρόκριση επί του Ατρομήτου στους «8» του Κυπέλλου, ανήκει στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ θα προβληθούν στην εκπομπή Pregame που θα μεταδοθούν πριν από ντέρμπι στην Cosmote TV.

«Στον τελευταίο αγώνα, μπήκαμε με μειονέκτημα ενός γκολ από το πρώτο παιχνίδι, όμως παίξαμε πολύ καλά και παρότι αγωνιζόμασταν εκτός έδρας, πήραμε τη νίκη που θέλαμε. Η αναμέτρηση Κυπέλλου όμως ανήκει στο παρελθόν, προκριθήκαμε στην επόμενη φάση και χαιρόμαστε γι’ αυτό» εξήγησε ο Τερίμ. 

Ο Τούρκος προπονητής εστίασε την προσοχή του στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων: «Τώρα όμως έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, που είναι πολύ σημαντικός. Το μυαλό μας είναι εκεί, παίζουμε εντός έδρας, θέλουμε να κερδίσουμε και να πάμε καλύτερα στη συνέχεια». 

Η πρωτοποριακή κίνηση του Φατίχ Τερίμ!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:30 - 03.02.2024

Η πρωτοποριακή κίνηση του Φατίχ Τερίμ!

Σε μία εβδομάδα με δύο ντέρμπι και μία κρίσιμη ρεβάνς του Κυπέλλου, ο Φατίχ Τερίμ παραχώρησε δύο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το Sportal εξηγεί το σκεπτικό πίσω από την απόφαση του Τούρκου προπονητή.

Παράλληλα, ο 70χρονος τεχνικός στάθηκε και στα γενέθλια του Συλλόγου: «Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε 116 χρόνια ζωής και αύριο στον αγώνα με τον Ολυμπιακού που θα κερδίσουμε, ελπίζω να το γιορτάσουμε όλοι μαζί. Και σ’ αυτό το παιχνίδι υπάρχουν απουσίες, αλλά εμείς δεν το χρησιμοποιούμε για το συγκεκριμένο ματς». 

Ο Τερίμ θυμήθηκε και τα πρόσφατα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο: «Ξέρουμε πολύ καλά τον αντίπαλο, έχουμε αγωνιστεί απέναντι τους και τους γνωρίζουμε. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά το πιο σημαντικό είναι το πώς θα παίξουμε εμείς και πως θα λειτουργήσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη».