Χωρίς Ιωαννίδη στο ντέρμπι, ο Τερίμ αποφασίζει για την 20άδα

Φώτης Ιωαννίδης, Φατίχ Τερίμ

i

Intime

Χωρίς Ιωαννίδη στο ντέρμπι, ο Τερίμ αποφασίζει για την 20άδα

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:16 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:04 - 03.02.2024

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με προπόνηση το Σάββατο και ο Φατίχ Τερίμ για πρώτη φορά έχει τόσες επιλογές για το αγωνιστικό πλάνο του στο παιχνίδι. Σε αυτές δεν περιλαμβάνεται ο Φώτης Ιωαννίδης.

Με μία μεγάλη απουσία θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός εναντίον του Ολυμπιακού, αύριο (4/2, 21:00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο Φατίχ Τερίμ φαίνεται πως δεν υπολογίζει τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής καθώς δεν ήταν έτοιμος 

Ο Τερίμ δύσκολα θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σπόραρ, Βέρμπιτς και Βαγιαννίδη, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στον ιατρικό κατάλογο. Πάντως, ο Τερίμ θα περιμένει για τους τρεις την εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου το πρωί της Κυριακής, με τον Σπόραρ να νιώθει καλύτερα και να έχει πιθανότητες να αγωνιστεί.

Όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, σε αυτή εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστεί ο Γερεμέγιεφ, ενώ δεν αποκλείεται να δοκιμάσει και κάτι άλλο ο Τούρκος τεχνικός. 

Εξυπακούεται ότι δεν θα αγωνιστούν οι μακροχρόνια απόντες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά και η παρουσία τους στην 20άδα του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, εξαρτάται από τον Τερίμ και την τακτική που θα εφαρμόσει στο ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν ρεπό την Παρασκευή για να ξεκουραστούν και προπονήθηκαν μόνο το Σάββατο στο «Γεώργιος Καλαφάτης».