Τερίμ: «Αξίζαμε την ήττα, αλλά ο διαιτητής είναι ο μόνος που δεν είδε το πέναλτι»

Φατίχ Τερίμ

i

© Intime

Τερίμ: «Αξίζαμε την ήττα, αλλά ο διαιτητής είναι ο μόνος που δεν είδε το πέναλτι»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:58 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:02 - 24.04.2024

Στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Φατίχ Τερίμ στάθηκε στη φάση που ζήτησαν πέναλτι οι πράσινοι.

Η ΑΕΚ έστησε «πάρτι» τίτλου στο ντέρμπι της Opap Arena με τον Παναθηναϊκό!

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων στη Νέα Φιλαδέλφεια (3-0) κι έχασε σημαντικό έδαφος όσον αφορά στη μάχη της κορυφής.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Τούρκος τεχνικός του «τριφυλλιού» έδωσε συγχαρητήρια στην Ένωση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πέναλτι που ζήτησε η ομάδα του στον Κώτσιρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Έπαιξαν πολύ καλά άξιζαν τη νίκη. Δεχθήκαμε νωρίς το γκολ μας χάλασε την ισορροπία. Δε μπορέσαμε να μπούμε στο ματς και να κάνουμε το παιχνίδι μας, ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση όσο είμαι εδώ.

Στον Κώτσιρα ήταν πέναλτι θα μπορούσαμε να μπούμε στο ματς. Ο διαιτητής είναι ο μόνος που δεν είδε το πέναλτι, εκτός από αυτό δεν παίξαμε καλά. Αξίζαμε να χάσουμε δεν παίξαμε καλά.

Δε θα μας χαλάσει τα επόμενα παιχνίδια το αποτέλεσμα σήμερα, αν είχαμε κερδίσει ή ισοπαλία θα είχαμε ελπίδες, τώρα κάναμε τα πράγματα δύσκολα, μέχρι και το τελευταίο λεπτό θα συνεχίσουμε δε θα τα παρατήσουμε τα έχουμε δει όλα στο ποδόσφαιρο. Δε θα πω κάτι άλλο για τον διαιτητή».