Τερζής: «Μεγάλη πρόκληση για εμάς τα παιχνίδια με την Ντινάμο»
i

@intime

Τερζής: «Μεγάλη πρόκληση για εμάς τα παιχνίδια με την Ντινάμο»

Αλέξης Σαββόπουλος 19:38 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 09.08.2023

Ως μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του βλέπει ο προπονητής του Αρη τα δυο παιχνίδια με την Ουκρανική ομάδα.

Αρχικά ο Τόλης Τερζής αναφέρθηκε στη δολοφονια του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη: «Σαν ομάδα το έχουμε ζήσει δυο φορές. Ελπίζαμε ο Αλκης να είναι ο τελευταίος και θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Αρη ελπίζοντας να είναι ο Μιχάλης το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Ντινάμο αναφέρθηκε στην πιστή εφαρμογή του πλάνου που έχει καταρτίσει και την μεγάλη ανυπομονησία που υπάρχει από όλους για αυτό το παιχνίδι: «Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος με την Ντινάμο, μια ομαδα με ποιοτικούς ποδοσφιριστές, με μεγάλες διακρισεις και ευρωπαική εμπειρία. Το αντιμετωπίζουμε σαν μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Ο Αρης δεν φοβάται τίποτα, παιζουμε στο γήπεδό μας και ξέρουμε τι ώθηση δίνει ο κόσμος». 

«Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στο πλάνο μας πιστά, να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε με την Αραράτ και να έχουμε υπομονή και καθαρό μυαλό. Αν εφαρμόσουμε το πλάνο μας σε απόλυτο βαθμό θα είμαστε εμείς που θα κερδίσουμε», τόνισε και συνέχισε λέγοντας: «Το περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι στα αποδυτήρια ώστε να ακουστεί ξανά το όνομα του Αρη στην Ευρώπη. Οι παίκτες μου έδειξαν στις προπονήσεις ότι το θέλουν πολύ και περιμένω να το δείξουν στον αγωνιστικό χώρο. Από παιχνίδι σε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι, ο κόσμος θα μας βοηθήσει γιατί είναι πιο δύσκολο παιχνιδι. Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας».

Για την απουσία του Εμπακατά και τα προβλήματα στην άμυνα και πως θα τα διαχειριστεί είπε: «Καναμε μεγάλη προσπάθεια να τον κρατήσουμε αλλά ο παίκτης είχε πάρει την απόφασή του και ήταν ανένδοτος. Αν δεν έχει το μυαλό του ίσως ήταν καλύτερο που έφυγε. Ο Οντουμπάτζο ήταν αρκετά καλός. Για τον παίκτη που θα παίξει δεξιά θα το δούμε ως αύριο. Ο Μοντόγια είναι σε καλή κατάσταση όπως έδειξε το εργομετρικό».