Τέσσερις αγγλικές ομάδες για Ζοάο Φέλιξ
i

Ζοάο Φέλιξ/©INTIME

Τέσσερις αγγλικές ομάδες για Ζοάο Φέλιξ

Sportal newsroom 13:42 - 27.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:58 - 13.01.2023

Τέσσερις αγγλικές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζοάο Φέλιξ.

Ο Ζοάο Φέλιξ είναι στη πόρτα της εξόδου της Ατλέτικο Μαδρίτης και έχει γίνει πόλος έλξης πολλών μεγάλων ομάδων. Ο Τσόλο Σιμεόνε θέλει να τον κρατήσει στο Γουάντα Μετροπολιτάνο, αλλά ο Πορτογάλος φαίνεται ότι δεν «ψήνεται» να μείνει στη Μαδρίτη.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο τέσσερις ομάδες της Premier League έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 23χρονο επιθετικό. Ο λόγος γίνεται για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Άρσεναλ, τη Τσέλσι και την Άστον Βίλα. 

Ο πρώτος στόχος των «Ροχιμπλάνκος» είναι να τον κρατήσουν, αλλά αν κάποια από τις ομάδες διαθέσουν τα εκατό εκατομμύρια ευρώ, που πάντα ζητούσαν, τότε μόνο θα συζητήσουν την πώλησή του. Για τον λόγο αυτό οι τέσσερις αγγλικές ομάδες μπορεί να δουν και την επιλογή του δανεισμού αρκετά ελκυστική. 

Ο Πορτογάλος διεθνής σε 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει τέσσερις φορές, έχει μοιράσει τρεις ασίστ, ενώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν αρκετά επιδραστικός για την ομάδα του. Συγκεκριμένα σκόραρε ενάντια της Γκάνας στη νίκη με 3-2, ενώ στην επικράτηση με 6-2 της Ελβετίας έβγαλε δύο ασίστ.