Θέλει και τον Μούριτς ο Παλίκουτσα… γράφουν οι Κροάτες
i

©Twitter

Θέλει και τον Μούριτς ο Παλίκουτσα… γράφουν οι Κροάτες

Αλέξης Σαββόπουλος 09:41 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 20.06.2023

Τον 27χρονο εξτρέμ της Κόνιασπορ που είχε απασχολήσει τον Άρη και το περασμένο καλοκαίρι στέλνουν λόγω Παλίκουτσα ΜΜΕ της Κροατίας.

Ήταν να μην γίνει η αρχή με τον Πάβιτσιτς. Οι Κροάτες, λόγω της παρουσίας του Ρόμπερτ Παλίκουτσα εμπλέκουν τον Άρη και με ένα δεύτερο Κροάτη ποδοσφαιριστή τον οποίο γνωρίζει καλά ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, αφού όπως και τον Πάβιτσιτς, τον είχε παίκτη στη Ριέκα. Σύμφωνα λοιπόν με τους Κροάτές και πιο συγκεκριμένα την ιστοσελίδα sportcom.hr, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται για τον Ρόμπερτ Μούριτς που επίσης αγωνίζεται στην Κόνιασπορ όπως και ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες επίσης σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ριέκα. 

«Εκτός από τον Ντομαγκόι Πάβιτσιτς, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα θα ήθελε να φέρει έναν ακόμη πρώην παίκτη της Ριέκα στον Άρη και είναι ενδιαφέρον ότι και οι δύο είναι παίκτες της τουρκικής Κόνιασπορ. Ο Ρόμπερτ Μούριτς βρίσκεται στη λίστα… ε-πιθυμιών του αθλητικού διευθυντή του Άρη, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον τουρκικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Αν και είχε καλύτερη μεταχείριση από τον Πάβιτσιτς την περασμένη σεζόν, ο Μούριτς δεν ήταν από τους βασικούς παίκτες. Έπαιζε κανονικά, αλλά όχι πολλά λεπτά και οι Τούρκοι δεν θα είχαν πρόβλημα να τον πουλήσουν» γράφουν χαρακτηριστικά.

Αυτό που δεν αναφέρουν είναι ότι ο 27χρονος πλάγιος επιθετικός δεν είναι άγνωστος στους κιτρινόμαυρους αφού είχε μεταγραφεί στο μεταγραφικό τους στόχαστρο και το περασμένο καλοκαίρι, πριν καταλήξει την Τουρκία. Τώρα, το πόσο έχει βάση το δημοσίευμα αφού δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση, θα φανεί, λόγω της παρουσίας του Παλίκουτσα, με δεδομένο ότι ο Άρης αναζητά wingers. Ο Μούριτς είχε την περασμένη σεζόν στην Κόνιασπορ σαφώς περισσότερο χρόνο από τον Πάβιτσιτς, αφού αγωνίστηκε σε 31 ματς πρωταθλήματος (τα επτά όμως βασικός και τα υπόλοιπα αλλαγή, καθώς και σε έξι παιχνίδια (τα τέσσερα βασικός) σε Κύπελλο και Ευρώπη.