Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 17χρονος για επίθεση σε βάρος ανηλίκων μετά τη λήξη σχολικού αγώνα
i

Ελληνική Αστυνομία/ ©Intime

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 17χρονος για επίθεση σε βάρος ανηλίκων μετά τη λήξη σχολικού αγώνα

Sportal newsroom 11:35 - 22.02.2023

Στη σύλληψη ενός 17χρονου για την επίθεση σε βάρος τριών ανηλίκων μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για το σχολικό πρωτάθλημα προχώρησε η αστυνομία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη ένας 17χρονος για εμπλοκή σε αιματηρή επίθεση σε βάρος τριών ανηλίκων το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για το σχολικό πρωτάθλημα, σε γήπεδο του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο νεαρός, με καταγωγή από την Αλβανία, ταυτοποιήθηκε και μετά από αναζητήσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει: 

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας Χορτιάτη, ταυτοποίησαν τα στοιχεία ενός εκ των ατόμων που εμπλέκονται σε επίθεση που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες της (20-02-2023) στην Πυλαία, σε βάρος τριών (3) ανήλικων, μετά τη λήξη σχολικού αγώνα. Πρόκειται για 17χρονο αλλοδαπό, ο οποίος έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε στο κέντρο της πόλης και συνελήφθη.

Tags: