Που θα δείτε Νόρτζελαντ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - Χάποελ Μπερ Σεβά

Ολυμπιακός - Σλοβάτσκο

i

©Intime

Που θα δείτε Νόρτζελαντ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - Χάποελ Μπερ Σεβά

Sportal newsroom 09:05 - 14.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 14.07.2023

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Νόρτζελαντ σε φιλικό αγώνα το μεσημέρι της Παρασκευής (14/7) στην Αυστρία κι ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Χάποελ Μπερ Σεβά στη Λεωφόρο αργά το βράδυ στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης. Τα κανάλια μετάδοσης των αγώνων.

Δύο φιλικούς αγώνες περιλαμβάνει το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Παρασκευής (14/7). Ο Ολυμπιακός δίνει το δεύτερο φιλικό επί αυστριακού εδάφους κόντρα στη Νόρτζελαντ (12:45, COSMOTE SPORT 1HD) και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Λεωφόρο τη Χάποελ Μπερ Σεβά (22:00, COSMOTE SPORT 2 HD). 

Δύσκολο θεωρείται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρόλευκων», Ιμπόρα και Κίνι, που έφθασαν στην Αυστρία την Τρίτη (11/7) το βράδυ να πάρουν χρόνο συμμετοχής αλλά δεν είναι απίθανο. 

Θυμίζουμε ότι στο πρώτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τη Σλοβάτσκο στο Σβατς και επικράτησε με 2-1 χάρη σε δύο γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο 29' και το 44', ενώ οι Τσέχοι μείωσαν με τον Γιουρότσκα στο 49'.

Κορδόν: «Πρώτος στόχος να γίνουμε ομάδα, οι μεταγραφές ίσως έχουν εκπλήξεις» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

06:00 - 14.07.2023

Κορδόν: «Πρώτος στόχος να γίνουμε ομάδα, οι μεταγραφές ίσως έχουν εκπλήξεις» (vid)

Ο Αντόνιο Κορδόν μίλησε στους απεσταλμένους του Τύπου στην Αυστρία και ανέλυσε το σκεπτικό του για τον Ολυμπιακό, τις μεταγραφές, την προετοιμασία, τους Ιμπόρα - Κίνι, τις πιθανές πωλήσεις και τους «κομμένους», ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός που ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας πριν από μερικά 24ωρα δίνει το πρώτο του φιλικό στην Ελλάδα. Οι «πράσινοι» το τελευταίο θα το δώσουν στις 18 Ιουλίου κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο και θα έχει χαρακτήρα πρόβας τζενεράλε πριν τα ματς με την Ντνίπρο.

Tags: