Θρύλος του NFL το... τερμάτισε: Θέλει να αναρρώσει από σοβαρό τραυματισμό υπό τον ήχο... ερωτικής συνεύρεσης δελφινιών! (vid)

Άαρον Ρότζερς

Θρύλος του NFL το... τερμάτισε: Θέλει να αναρρώσει από σοβαρό τραυματισμό υπό τον ήχο... ερωτικής συνεύρεσης δελφινιών! (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:55 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 16.09.2023

Ο θρύλος του NFL, Άαρον Ρότζερς, υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στο ντεμπούτο του με τους Νιού Γιόρκ Τζετς, ωστόσο βρήκε έναν πρωτόγνωρο τρόπο με τον οποίο θα αναρρώσει πιο γρήγορα.

Ο Άαρον Ρότζερς, ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες όλων των εποχών του NFL – του αμερικάνικου ποδοσφαίρου – τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης (12/9) υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα τους Νιού Γιόρκ Τζετς. Ο 39χρονος quarterback που πριν από μερικούς μήνες υπέγραψε τριετές συμβόλαιο για 112,5 εκατομμύρια δολάρια με την ομάδα της Νέας Υόρκης, τραυματίστηκε μερικά λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα με τους Μπάφαλο Μπιλς για την πρεμιέρα της λίγκας. 

Η ομάδα του, πάντως, ακόμη και χωρίς εκείνον κατάφερε και επικράτησε με 22-19 στην παράταση. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρότζερς την περασμένη Τετάρτη (13/9) μπήκε στο χειρουργείο και πλέον βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης και δεν σκοπεύει να σταματήσει παρόλο που η επιστροφή του δεν αναμένεται στους επόμενους οκτώ με δέκα μήνες.

Λίγες μέρες μετά τον σοβαρό του τραυματισμό, ο 39χρονος σταρ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The Pat McAfee Show» του ESPN και μίλησε για έναν πρωτόγνωρο τρόπο γρήγορης ανάρρωσης. Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε πως ακούγοντας δελφίνια να κάνουν σεξ θα μπορούσε να θεραπεύσει τον τραυματισμό του πιο γρήγορα. «Δεν ήθελα πραγματικά να το αναφέρω αυτό, αλλά εξετάζω μια σειρά διαφορετικών τρόπων. Λοιπόν, υπάρχουν φήμες πως ο θόρυβος από τα δελφίνια την ώρα που κάνουν σεξ, αποτελεί μία πραγματική επούλωση για το σώμα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όπως είναι λογικό, οι θεραπευτικές ιδέες του Ρότζερς προκάλεσαν τα γέλια των παρουσιαστών του πάνελ, οι οποίοι δεν... πίστευαν στα αυτιά τους.