Η λίστα των 100 καλύτερων ποδοσφαιριστών που εξόργισε το διαδίκτυο

Άνχελ Ντι Μαρία - Κιλιάν Εμπαπέ

Η λίστα των 100 καλύτερων ποδοσφαιριστών που εξόργισε το διαδίκτυο

Ιάσονας Τσίλης 09:00 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:02 - 15.09.2023

Ένας Αργεντίνος, δημιούργησε μια λίστα με τους 100 κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών κατά τη γνώμη του και προκάλεσε... τσουνάμι αντιδράσεων με τις επιλογές του.

Ο δημιουργός της λίστας, που ακούει στο όνομα Gol del Corazon στο Instagram εξέφρασε την άποψη του για τους 100 καλύτερους ποδοσφαιριστές, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού και οι διαφωνίες ήταν πολλές, με αρκετούς οπαδούς να μην μπορούν να δικαιολογήσουν ορισμένες επιλογές του.

Οι μοναδικές επιλογές που ίσως δεν προκάλεσαν καμία αντίδραση ήταν οι δύο πρώτες θέσεις, με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκονται εκεί. Από εκεί και πέρα όμως... το χάος.

Η τοποθέτηση του Άνχελ Ντι Μαρία στο νούμερο 17 αλλά και του Αντουάν Γκριζμάν στο 48 θεωρήθηκαν πολύ υπερβολικές, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ποιοι ποδοσφαιριστές έμειναν πίσω τους. Εντύπωσε προκάλεσε και η υψηλή θέση του Ντιέγκο Φορλάν στο νούμερο 46, αλλά και του Τόμας Μίλερ στο 27.

Ο παίκτης που σύμφωνα με την πλειοψηφία των σχολίων αδικήθηκαν περισσότερο, ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος ήταν προς το τέλος της λίστας στο νούμερο 86. Εξίσου λανθασμένες επιλογές, ο 82ος Στίβεν Τζέραρντ, ο 69ος Μπέιλ, ο 67ος Σκόουλς και ο 58ος Τιερί Ανρί.

«Ο Τιερί Ανρί στο νούμερο 58, πρέπει να αστειεύεσαι», «Η μόνη θέση που πέτυχες ήταν το νούμερο 1, όλα τα άλλα είναι πολύ λάθος», ήταν μερικές εκ των αντιδράσεων. Τα σχόλια ήταν ποικίλα, με έναν άλλο χρήστη να δηλώνει: «Ο Ντι Μαρία πάω από τον Ροναλντίνιο, γελάω», προσθέτοντας: «Αυτή είναι η χειρότερη λίστα που έχω δει ποτέ».

«Τη λίστα την έφτιαξε μια ομάδα μαθητών γυμνασίου», δήλωσε ένας οργισμένος οπαδός, ενώ με αφορμή και τις πρόσφατες δηλώσεις του Σκόουλς συμπλήρωσε: «Ο Σκόουλς στο νούμερο 67 και ο Τζέραρντ στο 82, ενώ ούτε μια βδομάδα πριν, ο ίδιος είπε ότι ο Τζέραρντ είναι καλύτεροος».

Ο δημιουργός της λίστας ήταν Αργεντίνος και μάλλον κάπως έτσι εξηγείται η υπερβολικά υψηλή θέση του Ντι Μαρία, αλλά και η εμφάνιση του Ντι Στέφανο, ο οποίος είχε καταγωγή από την Αργεντινή, στην κορυφαία πεντάδα.