«Όταν σου μιλάει ο Κριστιάνο, ο Σέρχιο Ράμος και ο Μόντριτς, πρέπει να κρατάς σημειώσεις»

Καρίμ Μπενζεμά & Κριστιάνο Ρονάλντο

i

Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images/Ideal Images

«Όταν σου μιλάει ο Κριστιάνο, ο Σέρχιο Ράμος και ο Μόντριτς, πρέπει να κρατάς σημειώσεις»

Κώστας Τόπας 14:55 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:27 - 12.09.2023

Ο Ισπανός δεξιός μπακ θυμήθηκε την περίφημη επιθετική τριπλέτα της Ρεάλ Μαδρίτης, γνωστη και ως «BBC».

Ο Ντάνι Καρβαχάλ θυμήθηκε τη διάσημη επιθετική τριάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, γνωστή ως «BBC», αποτελούμενη από τους Μπέιλ, Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο, σε μια συνέντευξη στο πρόγραμμα «Universo Valdano» του Movistar Plus. Ερωτηθείς για την εξέλιξη του ποδοσφαίρου όλα αυτά τα χρόνια, ο δεξιός μπακ τόνισε την ευκολία με την οποία οι «μερένχες» σκόραραν γκολ με αυτούς τους τρεις παίκτες στην επίθεση.

«Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ από τότε που ξεκίνησα πριν από 11 χρόνια με την πρώτη ομάδα. Θυμάμαι ότι, με το BBC, ξέραμε ότι θα βάλαμε τέσσερα γκολ σε ομάδες από τη μέση του πίνακα και κάτω. περισσότερη ελευθερία. Δεν ήταν τέτοια παιχνίδια. προετοιμασμένοι τακτικά, γιατί νομίζω ότι ο αντίπαλος δεν ήξερε πώς να σε κοντράρει. Τώρα είναι δύσκολο να το δεις, οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να σε κερδίσει στο σπίτι. Σε φυσικό επίπεδο, το ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί πολύ και όλα είναι πιο ίσα», είπε ο διεθνής Ισπανός αμυντικός, που δεν είχε αμφιβολίες για την επιλογή του top-3 των παικτών με τους οποίους μοιραζόταν αποδυτήρια.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Σέρχιο Ράμος και ο Λούκα Μόντριτς. Είναι άνθρωποι που σου μιλάνε και πρέπει να έχεις ενεργές τις πέντε αισθήσεις σου, σου μιλάνε και πρέπει να κρατάς σημειώσεις. Βλέποντάς τους να φτάνουν στις 6 το πρωί και να αρχίζουν να προπονούνται. .. είναι σαν βάναυσο. Ο Λούκα, πέρα ​​από αυτό, κατάφερε να πάει μια τόσο μικρή χώρα σε έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έφτασε εδώ με ένα κορδόνι και ο τρόπος που έχει κερδίσει τους πάντες είναι απίστευτος», κατέληξε ο Καρβαχάλ.