Αν η Ρεάλ δεν πάρει τον Εμπαπέ και του χρόνου τότε η λύση θα έρθει από το Μάντσεστερ

Χουλιάν Άλβαρες

i

© ManCity

Αν η Ρεάλ δεν πάρει τον Εμπαπέ και του χρόνου τότε η λύση θα έρθει από το Μάντσεστερ

Ορέστης Καδδάς 18:48 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:49 - 11.09.2023

Στη Ρεάλ Μαδρίτης ήδη έχουν αρχίσει να σκέφτονται εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που του χρόνου δεν πραγματοποιηθεί και πάλι η μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ.

Το «σίριαλ» της μεταγραφής του Κιλιάν Εμπαπέ θα συνεχιστεί και το επόμενο καλοκαίρι όπως όλα δείχνουν με τη Ρεάλ Μαδρίτης να τον έχει στην κορυφή των προτεραιοτήτων της, αλλά προκειμένου να μην «καεί» όπως και φέτος αλλά και πέρυσι, έχει σαν εναλλακτική τον Χουλιάν Άλβαρες της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης για ένα ακόμα καλοκαίρι φαινόταν να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά για ακόμη μια φορά η συμφωνία δεν επιτεύχθηκε με τον Γάλλο αστέρα να τα γυρνάει και να μένει ξανά στο Παρίσι για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η «Βασίλισσα» όμως δεν σκοπεύει να μείνει ξανά με σταυρωμένα τα χέρια και έχει ήδη βρει τον «αντικαταστάτη» του 24χρόνου . Αυτός είναι ο Χουλιάν Άλβαρες της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος βέβαια έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028 και είναι σίγουρο πως θα κοστίσει μια περιουσία στη Ρεάλ.

Ο Αργεντίνος παγκόσμιος πρωταθλητής μάλιστα είχε βρεθεί στην ηλικία των 11 κοντά στους «Μερένγκες» αλλά λόγω της πολιτικής τους να μην υπογράφουν παίκτες κάτω των 13 δεν έγινε ποτέ μέλος τους. 

Η Σίτι έδωσε 21.40 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του από τη Ρίβερ Πλέιτ τον Ιανουάριο του 2022 και πέρυσι πραγματοποίησε την πρώτη του χρονιά στο Μάντσεστερ, η οποία ήταν απολύτως επιτυχημένη. Πέρα από τη συλλογική επιτυχία με την κατάκτηση του τρεμπλ από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο 23χρόνος επιθετικός τα πήγε εξαιρετικά και σε ατομικό επίπεδο έχοντας 17 γκολ και 5 ασίστ σε 49 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Κουρτουά ξεκίνησε γυμναστική στις διακοπές και άφησε τη γυναίκα του στα... κρύα του λουτρού
LA LIGA

15:23 - 11.09.2023

Ο Κουρτουά ξεκίνησε γυμναστική στις διακοπές και άφησε τη γυναίκα του στα... κρύα του λουτρού

Ο Τιμπό Κουρτουά μπορεί να διανύει περίοδο διακοπών με τη γυναίκα του, Μισέλ Γκέρζιγ, ωστόσο φαίνεται να σε πρώτο πλάνο την επιστροφή του στα γήπεδα και το δείχνει με κάθε τρόπο, με τη σύζυγο του να μην χαίρεται ιδιαίτερα.

Δεδομένου ότι επρόκειτο για την πρώτη του χρονιά μακριά από την πατρίδα η προσαρμογή του ήταν άμεση. Πατρίδα την οποία έκανε περήφανη κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Έπαιξε και στα επτά παιχνίδια του Μουντιάλ πετυχαίνοντας 4 γκολ και δίνοντας μια ασίστ.