Ο Κουρτουά ξεκίνησε γυμναστική στις διακοπές και άφησε τη γυναίκα του στα... κρύα του λουτρού

Ο Κουρτουά ξεκίνησε γυμναστική στις διακοπές και άφησε τη γυναίκα του στα... κρύα του λουτρού

Sportal newsroom 15:23 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:34 - 11.09.2023

Ο Τιμπό Κουρτουά μπορεί να διανύει περίοδο διακοπών με τη γυναίκα του, Μισέλ Γκέρζιγ, ωστόσο φαίνεται να σε πρώτο πλάνο την επιστροφή του στα γήπεδα και το δείχνει με κάθε τρόπο, με τη σύζυγο του να μην χαίρεται ιδιαίτερα.

Ο Τιμπό Κουρτουά, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό πόδι και όπως φαίνεται θα χάσει ένα μεγάλο μέρος της σεζόν ίσως και ολόκληρη την χρονιά.

Ο τραυματισμός, του έδωσε το χρόνο να απολαύσει μερικές πιο χαλαρές στιγμές με τη σύζυγο του. Η Μισέλ Γκέρζιγ ανέβασε ένα βίντεο από τις διακοπές τους, στο οποίο εκείνη απολαμβάνει το ειδυλλιακό τοπίο και το φαγητό της, αλλά ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης... έχει άλλα σχέδια.

Κάνει εντατική προπόνηση, με συνεχόμενα σπριντ, προσπαθώντας να επανέλθει όσο το δυνατόν συντομότερα σε αγωνιστική κατάσταση. Η γυναίκα του, έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα του βίντεο «Ταξίδι του μέλιτος με τον Κουρτουά». δηλώνοντας την... αγανάκτηση της για τον Βέλγο που ενδιαφέρεται περισσότερο για την αποκατάσταση του από τον τραυματισμό, από τις διακοπές μαζί της.