Ο Καρβαχάλ ήταν πεπεισμένος ότι ο Εμπαπέ θα υπέγραφε στη Ρεάλ αυτό το καλοκαίρι

Εμπαπέ

i

PrtScr

Ο Καρβαχάλ ήταν πεπεισμένος ότι ο Εμπαπέ θα υπέγραφε στη Ρεάλ αυτό το καλοκαίρι

Κώστας Τόπας 08:28 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:29 - 06.09.2023

Σε συνέντευξή του, ο Ντάνι Καρβαχάλ τόνισε πως πίστευε στην απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά τον Ορελιέν Τσουαμενί, ήταν σειρά του Ντάνι Καρβαχάλ να παραδεχτεί ότι πίστευε ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα υπέγραφε στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι.

«Δεν πρόκειται να σου πω ψέματα λέγοντάς σου ότι δεν το συζητήσαμε στα αποδυτήρια της Ρεάλ», παραδέχτηκε αρχικά ο Ισπανός διεθνής αμυντικός σε συνέντευξη που δημοσίευσε η «Relevo».

«Υπήρχαν κάθε είδους απόψεις στις συζητήσεις πριν από τη σεζόν», πρόσθεσε. «Νόμιζα ότι θα ερχόταν, και νομίζω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η αρχική του επιλογή. Όταν δεν ήταν στην προετοιμασία της Παρί, πιστεύαμε ότι ήταν κοντά στο να έρθει στον σύλλογο. Τότε φαίνεται ότι όλα έγιναν διαφορετικά».

Ο Ντάνι Καρβαχάλ αποκάλυψε περαιτέρω ότι ρώτησε τους Γάλλους συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης εάν ο Κιλιάν Εμπαπέ τους μίλησε για μια πιθανή μεταγραφή. Η απάντηση όμως που έλαβε ήταν αρνητική, σύμφωνα με τον ίδιο.

Νωρίτερα, ο Ορελιέν Τσουαμενί, σε συνέντευξη Τύπου με τη γαλλική ομάδα, είχε επίσης παραδεχτεί ότι «υπήρχε μια πιθανότητα» στο μυαλό του ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα τον μετακινηθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. «Σήμερα είναι στην Παρί , το σεβόμαστε. Δεν πρόκειται να το συζητήσουμε περισσότερο επειδή είναι παίκτης της Παρί. Του εύχομαι καλή σεζόν και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό που έχουμε σήμερα», τόνισε ο νεαρός Γάλλος μέσος των «μερένχες».

Το απόλυτο «θαύμα» για το οποία χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια: Η Ρεάλ παρουσίασε πώς «βύθισε» τον αγωνιστικό χώρο του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» μετά το ματς με τη Χετάφε (vid)
LA LIGA

08:13 - 06.09.2023

Το απόλυτο «θαύμα» για το οποία χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια: Η Ρεάλ παρουσίασε πώς «βύθισε» τον αγωνιστικό χώρο του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» μετά το ματς με τη Χετάφε (vid)

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο στα social media η Ρεάλ αποκάλυψε τον ανασυρώμενο αγωνιστικό χώρο του ανακατασκευασμένου «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, αφού έμεινε εκτός δράσης για όλη σχεδόν την προετοιμασία και τα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, τελικά έμεινε στην Παρί Σεν Ζερμέν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018, ο οποίος επανέλαβε την επιθυμία του να μείνει στο Παρίσι αυτή τη σεζόν, εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024.