Παππούς έκλαψε από συγκίνηση στην έκπληξη της εγγονής του που τον πήρε στο «Μπερναμπέου» - «Αν πεθάνω σήμερα, θα πεθάνω ευτυχισμένος»
i

©PrtScr

Παππούς έκλαψε από συγκίνηση στην έκπληξη της εγγονής του που τον πήρε στο «Μπερναμπέου» - «Αν πεθάνω σήμερα, θα πεθάνω ευτυχισμένος»

Κώστας Τσιακλής 17:53 - 04.09.2023

Ένας παππούς έκλαψε από τη συγκίνηση του όταν η εγγονή του του έκανε έκπληξη και τον πήρε στο ανακαινισμένο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στο ανακαινισμένο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και μια οπαδός της ομάδας θέλησε να κάνει δώρο στον παππού της ένα εισιτήριο για το ματς με τη Χετάφε. Ο 85χρονος ήταν τόσο χαρούμενος με αυτό το γεγονός που δήλωσε πως αν πέθαινε εκείνη τη μέρα, θα έφευγε ευτυχισμένος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης λοιπόν υποδέχθηκε ξανά τους φίλους της στο ανακαινισμένο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οι «μερένγκες» αντιμετώπισαν τη Χετάφε στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της La Liga και επικράτησαν με 2-1. Λυτρωτής για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν ο συνήθης ύποπτος, Τζουντ Μπέλιγχαμ, που σκόραρε στο 90+5' και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. 

Στον συγκεκριμένο αγώνα είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί και ένας 85χρονος οπαδός της ομάδας. Η εγγονή του θέλησε να του κάνει έκπληξη και τον πήρε στο γήπεδο. Ο ηλικιωμένος προφανώς και ενθουσιάστηκε με αυτό το γεγονός και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Επιπλέον όταν μίλησε, είπε πως αν πέθαινε, θα έφευγε από τη ζωή ευτυχισμένος.

«Προπονούνται. Θεέ μου. Στο λέω από τα βάθη της ψυχής μου, αν πεθάνω σήμερα, θα πέθαινα ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Δεν μπορώ να το "σηκώσω". Ορίστε. Hala Madrid"», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 85χρονος. Δείτε το βίντεο: