Ο Γκάβι αγωνίστηκε με συραμμένο το αυτί του και στα 19 του έγινε «100άρης» με την Μπαρτσελόνα (vid)

Γκάβι

i

PrtScr

Ο Γκάβι αγωνίστηκε με συραμμένο το αυτί του και στα 19 του έγινε «100άρης» με την Μπαρτσελόνα (vid)

Κώστας Τόπας 13:25 - 04.09.2023

Ο Γκάβι έγραψε ιστορία με χρυσά γράμματα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα καθώς στα 19 του έφτασε τα 100 ματς. Κι όλα αυτά ενώ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης κόντρα στην Οσασούνα αγωνιζόταν με συραμμένο το αυτί του.

Σε ένα ματς που «φλέρταρε» με την γκέλα, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας της Οσασούνα (1-2) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της La Liga, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεβαντόφσκι λίγα λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα.

Αυτός όμως που έγραψε ιστορία ήταν ο Γκάβι. Ο 19χρονος μέσος κατάφερε να συμπληρώσει 100 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις. Ο νεαρός Ισπανός έκανε το ντεμπούτο του στις 29 Αυγούστου του 2021 με τους «μπλαουγκράνα» στην νικηφόρα αναμέτρηση με τη Χετάφε και σε ηλικία 17 ετών και από εκεί και έπειτα πήρε τη φανέλα βασικού στο... σπίτι του φτάνοντας μάλιστα στο παιχνίδι κόντρα στην Οσασούνα τις 100 συμμετοχές.

Το εντυπωσιακότερο όμως όλων είναι ότι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, Γκάβι, τραυματίστηκε στο αυτί του και έπρεπε να το συρράψει για να συνεχίσει να παίζει. Παρ' όλα αυτά ο 19χρονος αστέρας ολοκλήρωσε τον αγώνα χωρίς κανένα πρόβλημα, έχοντας ωστόσο πολλά συρραπτικά στο αυτί του.