Ξέσπασε σε κλάματα ο Ζοάο Φέλιξ στην παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα

Ξέσπασε σε κλάματα ο Ζοάο Φέλιξ στην παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:41 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:41 - 03.09.2023

Ο Ζοάο Φέλιξ παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα και η συναισθηματική φόρτιση του Πορτογάλου ήταν πολύ μεγάλη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα από τη συγκίνηση.

Ποδοσφαιρικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα έγινε και επίσημα ο Ζοάο Φέλιξ, με την ομάδα της Ισπανίας να συμφωνεί με την Τσέλσι για τον δανεισμό του. Την Κυριακή ο ίδιος παρουσιάστηκε από τους «μπλαουγκράνα» στο Καμπ Νου, παρέα με τον πρόεδρο του κλαμπ, Ζουάν Λαπόρτα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, λοιπόν, ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένος, αφού το όνειρο του να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα έγινε πραγματικότητα. Ο ίδιος, μάλιστα,  ξέσπασε σε κλάματα από τη συγκίνηση, με αποτέλεσμα οι παρευρισκόμενοι να σπεύδουν να τον αγκαλιάσουν.

Ανακοίνωσε διπλό πορτογαλικό «μπαμ» η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα προχώρησε σε ακόμα δύο προσθήκες ανακοινώνοντας τους Ζοάο Κανσέλο και Ζοάο Φέλιξ. Οι δύο Πορτογάλοι αποκτήθηκαν με τη μορφή δανεισμού.

Μια δύσκολη αλλά και ταυτόχρονα επιτυχημένη μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε για τη Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» όπως είναι γνωστό αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα ενώ έχουν και θέματα με το Financial Fair Play. Η ομάδα του Τσάβι θα έπρεπε να λειτουργήσει με ένα χαμηλό μπάτζετ, κάτι που φυσικά και έκανε.

Η Μπαρτσελόνα λοιπόν πραγματοποίησε συνολικά πέντε μεταγραφές, με τις δύο να ανακοινώνονται την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου. Κάτοικοι Καταλόνιας είναι πλέον και επίσημα οι Ζοάο Κανσέλο και Ζοάο Φέλιξ, οι οποίοι αποκτήθηκαν με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι και την Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, στις συμφωνίες δεν έχει μπει ρήτρα αγοράς των ποδοσφαιριστών λόγω του Financial Fair Play.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Κανσέλο αναφέρει τα εξής: «Η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Σίτι κατέληξαν σε συμφωνία για το δανεισμό του Ζοάο Κανσέλο έως τις 30 Ιουνίου 2024. Δεν υπάρχει οψιόν για μόνιμη μεταγραφή. Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον παίκτη για την οικονομική προσπάθεια που έκανε και την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα της Μπάρτσα».

Ακριβώς ίδια είναι και η αναφορά στη μεταγραφή του Φέλιξ. «Η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο Μαδρίτης κατέληξαν σε συμφωνία για τον δανεισμό του παίκτη Ζοάο Φέλιξ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024. Δεν υπάρχει οψιόν για μόνιμη μεταγραφή. Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον παίκτη για την οικονομική προσπάθεια που έκανε και την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα της Μπάρτσα».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ζοάο Φέλιξ είχε παραχωρήσει συνέντευξη τον Ιούλιο και είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στους «μπλαουγκράνα». «Θέλω να πάω στη Μπαρτσελόνα, αυτό είναι το όνειρο μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος επιθετικός.