Φέλιξ: «Ήταν όνειρο μου να αγωνιστώ στην Μπαρτσελόνα»

Φέλιξ: «Ήταν όνειρο μου να αγωνιστώ στην Μπαρτσελόνα»

Μαρία Δαλιάνη • 14:20 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ο Ζοάο Φέλιξ εδώ και λίγες ώρες αποτελεί επίσημα παίκτης της Μπαρτσελόνα και στην παρουσίαση του από τους Καταλανούς, το Σάββατο (2/09) τόνισε πόσο χαρούμενος είναι που θα αγωνίζεται από την νέα σεζόν στην ομάδα που αγαπούσε από μικρός.

Στο φινάλε των μεταγραφών η Μπαρτσελόνα επιφύλασσε διπλό μεταγραφικό χτύπημα, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ και του Κανσέλο.

Οι «μπλαουγκράνα» συμφώνησαν με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον δανεισμό του Πορτογάλου επιθετικού και θα περάσει το υπόλοιπο της σεζόν ως δανεικός στην Μπαρτσελόνα χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς.

Στις πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε ο Πορτογάλος επιθετικός μίλησε για τους στόχους της ομάδας ενώ τόνισε μεταξύ άλλων ότι δούλεψε πολύ για να καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρο του, να παίξει δηλαδή στην Μπαρτσελόνα.

«Όλοι ξέρουν πόσο χαρούμενος είμαι. Έχω δουλέψει για να είμαι σε αυτόν τον σύλλογο. Είναι ένα όνειρο από παιδί, έρχομαι εδώ για να βοηθήσω και ελπίζω να είναι μια υπέροχη σεζόν.Είναι κάτι μοναδικό, είναι κάτι που έψαχνα πολύ καιρό.

 Όταν μου το είπαν ήμουν πολύ χαρούμενος για το ενδιαφέρον. Έβλεπα την Μπαρτσελόνα από παιδί και ήμασταν πάντα οπαδοί της, είχαμε αυτή τη ψευδαίσθηση και εδώ είμαι.

Θέλω να παλέψω για τίτλους. Το Champions League ήταν πάντα το τρόπαιο των ονείρων μου, αλλά προχωράμε σιγά σιγά. Θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε», είπε ο 23χρονος.