«Έκλεισε» ο δανεισμός του Φέλιξ και του Κανσέλο στην Μπαρτσελόνα

Ζοάο Φέλιξ

i

©intime

«Έκλεισε» ο δανεισμός του Φέλιξ και του Κανσέλο στην Μπαρτσελόνα

Δημήτρης Χούπης 22:12 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:12 - 01.09.2023

Στην Μπαρτσελόνα θα συνεχίσουν την καριέρα τους ο Ζοάο Φέλιξ και ο Κανσέλο, οι οποίοι θα υπογράψουν ως δανεικοί χωρίς οψιόν αγοράς.

Δύο ακόμα μεταγραφές «έκλεισε» σήμερα (1/9) η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα της Βαρκελώνης θα έχει του χρόνου στο ρόστερ της τόσο τον Ζοάο Φέλιξ όσο και τον Ζοάο Κανσέλο. Αμφότεροι αποκτήθηκαν ως δανεικοί χωρίς οψιόν αγοράς, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχει η ομάδα. 

Η ομάδα του Τσάβι από την αρχή του καλοκαιριού ήθελε να αποκτήσει τον Κανσέλο, ειδικά από τη στιγμή που ο ίδιος ήταν φευγάτος από τη Μάντσεστερ Σίτι. Κι αυτό γιατί ο Πεπ Γκουαρδιόλα από πέρσι τον Γενάρη δεν τον έχει στα πλάνα του. Ενδεικτικό αυτού είναι πως εκείνη την περίοδο είχε δοθεί δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία με το τέλος του δανεισμού δεν ήθελε να τον κρατήσει. 

Στη συνέχεια ούτε οι «πολίτες» τον ήθελαν στην ομάδα και κάπως έτσι η Μπαρτσελόνα μπήκε στο «κόλπο». Ως γνωστόν τα οικονομικά προβλήματα που έχει δεν την άφηναν να τον αποκτήσει ως κανονική μεταγραφή, οπότε κινήθηκαν για τον δανεισμό του. Την ίδια ώρα και η Άρσεναλ, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο, ωστόσο αυτός κατέληξε στην Καταλανική ομάδα.

Η απίθανη ιστορία με Κωνσταντέλια - Μπάρτσα: «Έκανε παιδάκια στη Μασία να νιώθουν άσχημα με όσα έκανε με την μπάλα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:04 - 28.08.2023

Η απίθανη ιστορία με Κωνσταντέλια - Μπάρτσα: «Έκανε παιδάκια στη Μασία να νιώθουν άσχημα με όσα έκανε με την μπάλα»

Ο Μάνος Τσαλγατίδης αποκάλυψε στους «Baladeros Live» μία συγκλονιστική ιστορία, η οποία αφορούσε τις προπονήσεις που έκανε ο Κωνσταντέλιας στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Από την άλλη για τον Ζοάο Φέλιξ είχε δείξει ενδιαφέρον και την περασμένη σεζόν, αλλά δεν τον απέκτησε. Κάτι που όμως το κατάφερε τώρα. Ο ίδιος ο παίκτης μάλιστα είχε κάνει κάτι δηλώσεις μέσα στο καλοκαίρι, στις οποίες ανέφερε πως το όνειρό του είναι να παίξει στην Μπαρτσελόνα. «Θέλω να υπογράφω στην Μπαρτσελόνα, είναι το όνειρό μου», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.