Πρόταση από Σαουδική Αραβία για τον Λεβαντόφσκι

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

i

Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Πρόταση από Σαουδική Αραβία για τον Λεβαντόφσκι

Μαρία Δαλιάνη • 13:35 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Νέα πρόταση από Σαουδική Αραβία για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει η Μπαρτσελόνα.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι ένα από τα ονόματα που είχε απασχολήσει το μεταγραφικό παζάρι της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με την καταλανική «SPORT» μία ομάδα από την Σαουδική Αραβία χωρίς να αναφέρει το όνομα της έχει καταθέσει ήδη πρόταση στους «μπλαουγκράνα».

Η προσφορά των Σαουδάραβων αγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ με την πρόταση να φτάνει στα γραφεία του ισπανικού συλλόγου την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου για τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αυτό όμως δεν ισχύει και για τους Σαουδάραβες οι οποίοι μπορούν να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι μέχρι κι τις 20 Σεπτεμβρίου. Η πρόταση πάντως που κατέθεσαν οι Σαουδάραβες δεν έγινε δεκτή.

Ωστόσο, σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα ήθελε να πουλήσει τον παίκτη θα ήταν δύσκολο να καλύψει το κενό του διεθνή σέντερ φορ με τα χρώματα της Πολωνίας.

Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι έχει δει πόσους επιθετικούς να φεύγουν από την ομάδα μεταξύ αυτών ο Ντεμπελέ που υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και ο Ανσού Φατί ο οποίος θα παραχωρηθεί δανεικός στην Μπράιτον.

Πάντως, κατα την διάρκεια του καλοκαιριού ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είχε πει «όχι» σε πρόταση από τους Σαουδάραβες που άγγιζε τα 150 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.