Ο Τηλυκράτης κατήγγειλε επίθεση στον ποδοσφαιριστή Κώστα Ρουγκάλα

Τηλυκράτης Λευκάδας

i

© Intime

Ο Τηλυκράτης κατήγγειλε επίθεση στον ποδοσφαιριστή Κώστα Ρουγκάλα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:55 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 06.02.2024

Μέσω ανακοίνωσης, ο Τηλυκράτης κατήγγειλε επίθεση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Κώστα Ρουγκάλα.

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 2, ο Τηλυκράτης «απέδρασε» με σπουδαίο διπλό από τη Ρόδο (0-2) κι έτσι επέστρεψε στις νίκες. Λίγες ώρες μετά το τελικό σφύριγμα, η ομάδα της Λευκάδας μέσω ανακοίνωσης κατήγγειλε πως ο ποδοσφαιριστής Κώστας Ρουγκάλας δέχτηκε επίθεση από μέλη της διοίκησης του Διαγόρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Το Δ.Σ. του Τηλυκράτη καταγγέλει και καταδικάζει, τα έκτροπα που έγιναν μετά την λήξη του χθεσινού ματς της ομάδας μας στην Ρόδο με αντίπαλο τον τοπικό Διαγόρα, από κορυφαία Διοικητικά στελέχη της γηπεδούχου, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Κώστα Ρουγκάλα. 

Παράλληλα, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ποδοσφαιριστές του Διαγόρα, οι οποίοι με επικεφαλής τον Μιχάλη Μανιά, έγιναν ασπίδα προστασίας για τους παίχτες και τα μέλη της αποστολής μας, σε αντίθεση με την Αστυνομική Διεύθυνση Ρόδου, η οποία ήταν απούσα όταν χρειάσθηκε. Τέτοιες συμπεριφορές, δεν προάγουν το άθλημα που υπηρετούμε και καλό θα ήταν να εκλείψουν από τα γήπεδα».

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να πατάνε το πόδι στο... γκάζι στην επανάληψη. Στο 51ο λεπτό ο Ρουγκάλας με ένα ωραίο σουτ νίκησε τον Λαδά για το 1-0, ενώ στο 62΄ ήρθε η σειρά του Νιφορόπουλου για να διπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενούμενων (0-2).