Το «ευχαριστώ» του Τερίμ στους οπαδούς του Παναθηναϊκού (vid)

Φατίχ Τερίμ

i

Intime

Το «ευχαριστώ» του Τερίμ στους οπαδούς του Παναθηναϊκού (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:44 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 05.02.2024

Ο Φατίχ Τερίμ ευχαρίστησε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για την αποθέωση κατά την αναχώρηση της αποστολής με ένα βίντεο μικρής διάρκειας που ανάρτησε στα προφίλ του στα social media.

O Φατίχ Τερίμ δεν είναι μόνο ένας καταξιωμένος προπονητής, αλλά και ένας άψογος επαγγελματίας. Ο Τούρκος έχει μετατραπεί σε μύθο στην πατρίδα του, όχι μόνο για επιτεύγματα του, αλλά και για τη διαχείριση της εικόνας του. Έχοντας ένα επιτελείο συνεργατών, που τον συνοδεύει στις δραστηριότητες του, όπως και στην εργασία του στον Παναθηναϊκό.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι το βίντεο που αναρτήθηκε στους λογαριασμούς του Τερίμ στα social media, προκειμένου ο 70χρονος προπονητής να ευχαριστήσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για τη στήριξη πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ένα clip μικρής διάρκειας απεικονίζει τους περίπου 2.000 φίλους του Τριφυλλιού να αποθεώνουν τον Τερίμ και τους ποδοσφαιριστές του, πριν τη μετάβαση της ομάδας στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Η ανάρτηση συνοδευόταν από το μήνυμα του Τερίμ προς τον κόσμο του Συλλόγου, με το οποίο ανανεώνει το ραντεβού του για το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, μετά τη λήξη της κυβερνητικής απαγόρευσης για το κεκλεισμένων των θυρών: «Ευχαριστώ για την υποστήριξη, οικογένεια του Παναθηναϊκού. Θα σας δω σύντομα στη Λεωφόρο».

Άλλωστε, εξαιτίας της συλλογικής τιμωρίας των ΠΑΕ της Stoiximan Super League που εφάρμοσε η Κυβέρνηση, ο Φατίχ Τερίμ είχε την ευκαιρία να κοουτσάρει παρουσία των οπαδών του Τριφυλλιού. Η μόνη εντύπωση που αποκόμισε από την ατμόσφαιρα που δημιουργούν, είναι στα παιχνίδια του μπασκετικού Παναθηναϊκού στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Τερίμ διαμένει περίπου 1,5 μήνα στην Αθήνα, όμως έχει προλάβει να συνδεθεί με τους «πράσινους» φιλάθλους, επειδή πρόλαβε να αποκλείσει τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο μέσω των πέναλτι στο «Γεώργος Καραϊσκάκης», καθώς και να πανηγυρίσει μία καθαρή νίκη στο κυριακάτικο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.