Τίμησε τον Δέλλα η Ανόρθωση (gallery)
i

©kerkida.net

Τίμησε τον Δέλλα η Ανόρθωση (gallery)

Κώστας Τσιακλής 20:59 - 23.09.2023

Ο Τραϊανός Δέλλας τιμήθηκε από την Ανόρθωση για την προσφορά του στο σύλλογο.

Ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, Τραϊανός Δέλλας, παρευρέθηκε στην Κύπρο όπου και τιμήθηκε από την Ανόρθωση για την προσφορά του στο σύλλογο. 

Ο Δέλλας αγωνίστηκε στον σύλλογο της Αμμοχώστου τη διετία 2008-2010 και ήταν μέλος της ομάδας που έπαιξε στους ομίλους του Champions League την περίοδο 2008-2009. Μάλιστα η Ανόρθωση ήταν η πρώτη κυπριακή ομάδα που κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στην πορεία της η Ανόρθωση είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό στον τρίτο προκριματικό γύρο με μια νίκη (3-0) και μια ήττα (1-0). Επιπλέον είχε παίξει με τον Παναθηναϊκό στους ομίλους, με τους «πράσινους» να χάνουν με 3-1 στην Κύπρο και να κερδίζουν με 1-0 στην Αθήνα. Συνολικά ο Δέλλας με την Ανόρθωση πραγματοποίησε 42 συμμετοχές και είχε σκοράρει τρία τέρματα. 

Ο Δέλλας τιμήθηκε από τη διοίκηση της Ανόρθωσης πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Όπως ήταν λογικό χειροκροτήθηκε και αποθεώθηκε από όλο τον κόσμο της «Κυρίας» που παρευρέθηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε η κυπριακή ιστοσελίδα kerkida.net: