Τρομερός Βέρνερ, σκόραρε δύο φορές μέσα σε τρία λεπτά για την Λειψία και έφτασε τα 100 γκολ με ασύλληπτο τρόπο (vid)

Τίμο Βέρνερ

i

PrtScr

Τρομερός Βέρνερ, σκόραρε δύο φορές μέσα σε τρία λεπτά για την Λειψία και έφτασε τα 100 γκολ με ασύλληπτο τρόπο (vid)

Κώστας Τόπας 18:50 - 15.04.2023

Ο Τίμο Βέρνερ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Λειψίας στη νίκη της ομάδας του επί της Άουγκσμπουργκ, πετυχαίνοντας δύο τέρματα και φτάνοντας τα 100 γκολ στη Bundesliga.

Η Λειψία αν και τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, είχε σε τρομερή ημέρα τον Τίμο Βέρνερ, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να κατακτήσει το τρίποντο με 3-2.

Αρχικά, η Άουγκσμπουργκ πήρε το προβάδισμα στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μάιερ, ωστόσο η Λειψία με τον Κάμπλ έφερε ξανά το ματς στα ίσα. Το πρώτο γκολ για την Λειψία «σέρβιρε» ο Βέρνερ, ο οποίος στη συνέχεια έδωσε ένα εκπληκτικό σόου.

Αρχικά στο 32' έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ τρία λεπτά αργότερα βρήκε ξανά δίχτυα με εκπληκτικό τρόπο. Αυτή τη φορά ο Κάμπλ έβγαλε την ασίστ και ο 27χρονος στράικερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο δυνατό βολέ έξω από την περιοχή, αφού νωρίτερα κοντρόλαρε την μπάλα με εξαίσιο τρόπο.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Τίμο Βέρνερ έφτασε τα 100 γκολ καριέρας στην Bundesliga, ενώ τη φετινή σεζόν έχει πετύχει εννέα τέρματα στο γερμανικό πρωτάθλημα ένατο και 16 σε όλες τις διοργανώσεις. πιστρέφοντας στη Λειψία το περασμένο καλοκαίρι μετά από δύο πολύ περίπλοκες σεζόν στην Τσέλσι, ο Τίμο Βέρνερ αγωνίζεται να φιμώσει τους επικριτές του που τον κατηγορούν για τη χρόνια αδεξιότητα του.