Τιμωρία στους ενήλικες άνδρες, μόνο με γυναίκες και παιδιά στις εξέδρες αγωνίστηκε η Κοριτίμπα!
i

Μόνο γυναίκες και παιδιά βρέθηκαν στις εξέδρες του «Κόουτο Περέιρα»/instagram

Τιμωρία στους ενήλικες άνδρες, μόνο με γυναίκες και παιδιά στις εξέδρες αγωνίστηκε η Κοριτίμπα!

Sportal newsroom 13:43 - 17.01.2023

Τα επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της έφεραν τιμωρία για την Κοριτίμπα, που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Παραναένσε είχε μόνο γυναίκες και παιδιά στις εξέδρες του «Κόουτο Περέιρα».

Ιδιαίτερη εικόνα είχαν οι κερκίδες του «Κόουτο Περέιρα» την Κυριακή, μιας και στο γήπεδο της Κοριτίμπα βρέθηκαν μόνο γυναίκες και παιδιά στην πρεμιέρα του τοπικού πρωταθλήματος Παραναένσε.

Λόγω επεισοδίων που είχαν σημειωθεί στο περυσινό ντέρμπι με την Ατλέτικο Παραναένσε, στην ομάδα του Αντόνιο Ολιβέιρα εκτός από το να αγωνιστεί δίχως τους οπαδούς της είχε επιβληθεί και ποινή αλλαγής έδρας. Μετά την έφεση που κατατέθηκε, απέφυγε το δεύτερο σκέλος και παράλληλα εξασφάλισε πως θα μπουν στο «Κόουτο Περέιρα» γυναίκες και παιδιά και η ποινή θα ισχύσει μόνο για τους ενήλικες άνδρες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, στις εξέδρες βρέθηκαν τελικά 8.871 άτομα, στήριξαν με τις φωνές και τα τραγούδια τους και τελικά την είδαν να επικρατεί 1-0 της Αρούκο.

Σχολιάζοντας το πρωτόγνωρο σκηνικό, λίγο μετά το φινάλε του ματς, ο προπονητής Αντόνιο Ολιβέιρα ανέφερε: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια κατάσταση στη ζωή μου. Ήταν συγκινητικό. Σήμερα το “Κόουτο Περέιρα” ήταν το πιο όμορφο στάδιο στον κόσμο. Η στήριξη που είχαμε ήταν καθοριστική για να κερδίσουμε».