Το εντυπωσιακό κορεό στο Μαρσέιγ - Στρασβούργο είναι το πρώτο φτιαγμένο αποκλειστικά από γυναίκες (vids)

Κορεό στο Μαρσέιγ - Στρασβούργο

i

Κορεό στο Μαρσέιγ - Στρασβούργο/ printscreen

Το εντυπωσιακό κορεό στο Μαρσέιγ - Στρασβούργο είναι το πρώτο φτιαγμένο αποκλειστικά από γυναίκες (vids)

Αποθεωτικά ήταν τα σχόλια στα social media για το κορεό στο Μαρσέιγ - Στρασβούργο, που είναι το πρώτο που φτιάχτηκε αποκλειστικά από γυναίκες.

Η Μαρσέιγ υποδέχθηκε το Στρασβούργο στο «Βελοντρόμ» το βράδυ της Κυριακής (12/2) στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Ligue 1. Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα και κόσμησε το γήπεδο των Μασσαλών ήταν ένα εντυπωσιακό κορεό στο πέταλο των γηπεδούχων. 

Οι γυναίκες της ομάδας υποστηρικτών South Winners της Μαρσέιγ έκαναν ένα tifo με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα της Γυναίκας, το οποίο κέρδισε τα αποθεωτικά σχόλια των χρηστών στο Twitter. 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Μαρσέιγ αν και έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές από το 29' λόγω της αποβολής του Μπαλέρντι, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα χάρη στα γκολ των Μπεμπά στο 49' και Σάντσες στο 76' με πέναλτι. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ του Αχολού στο 88ο και 89ο λεπτό «σόκαραν» τους Μασσαλούς και κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας. 

Η «γκέλα» αυτή της Μαρσέιγ, έβγαλε ως «νικήτρια» τη Λανς, η οποία πλέον βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς από τη 2η θέση με 54 βαθμούς. Πρωτοπόρος είναι η Παρί Σεν Ζερμέν με 66 βαθμούς και δεύτερη η Μαρσέιγ με 56.