Το νέο συμβόλαιο του Αντρίγια και ο Ιβάν Σαββίδης

Αντρίγια Ζίβκοβιτς

i

©Intime

Το νέο συμβόλαιο του Αντρίγια και ο Ιβάν Σαββίδης

Στον ΠΑΟΚ ήδη σκέφτονται την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Μία από τις υποθέσεις που απασχολούν ήδη τον ΠΑΟΚ, είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Με την υπόθεση ασχολείται προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης, όπως είχε συμβεί και στην προηγούμενη ανανέωση και είναι αποφασισμένος να το τελειώσει γρήγορα.

O 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει τονίσει ότι η προτεραιότητά του είναι να μείνει στην Τούμπα και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ακόμη και μέσα στον Οκτώβριο το θέμα μπορεί να προχωρήσει και να κλείσει, ώστε συνεχίσει απερίσπαστος την προσπάθειά του.

Ο Σέρβος έχει αυτή τη στιγμή ένα συμβόλαιο, που προβλέπει αποδοχές περίπου 1,3 εκατ. ευρώ το χρόνο, με τις δύο πλευρές να γνωρίζουν που πρέπει να κινηθούν για να καταλήξουν σε συμφωνία…

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν και συνέβαλλε τα μέγιστα προκειμένου ο ΠΑΟΚ να βρεθεί στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

O Σέρβος ποδοσφαιριστής μάλιστα, ήδη ξεχωρίζει στα «ασπρόμαυρα» στατιστικά, καθώς το όνομα του βρίσκεται σε αρκετές κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα, είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ με πέντε γκολ, αλλά και ο πρώτος σε σουτ έχοντας πραγματοποιήσει 23 (13 εκτός περιοχής-10 εντός).

Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής είναι δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής, πίσω από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι με 793 λεπτά συμμετοχής, είναι… οδηγός στη λίστα με των παικτών με τις πιο εύστοχες σέντρες με 18 στις 29.

Επίσης βρίσκεται στη δεύτερη θέση αναφορικά με τις ασίστ, με δύο, ενώ είναι τρίτος στη σχετική κατηγορία με τα κλεψίματα έχοντας εώς τώρα 27.