Τα νεότερα για τον τραυματισμό του Μπάμπα Ράχμαν

Ράχμαν Μπάμπα

i

© Intime

Τα νεότερα για τον τραυματισμό του Μπάμπα Ράχμαν

Μάνος Τσαλγατίδης 15:06 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 10.09.2023

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Ράχμαν Μπάμπα, ο οποίος τον «ανάγκασε» να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο τραυματισμός του Ράχμαν Μπάμπα έφερε έντονη ανησυχία στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ, ωστόσο όπως ενημέρωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ο Γκανέζος μπακ έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους, λόγω κάποιων ενοχλήσεων στον Δικέφαλο.

Μάλιστα, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα είναι διαθέσιμος για το επερχόμενο φιλικό της Εθνικής του με τη Λιβερία, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη, 12/9.

Ο Μπάμπα θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόβλημα αλλά και το μέγεθός του.

Να θυμίσουμε πως η Εθνική Γκάνας επικράτησε με 2-1 της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας κι έτσι εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου του στην προκριματική φάση του επερχόμενου Κυπέλλου Εθνών Αφρικής που θα γίνει από τις 13 Ιανουαρίου μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου στην Ακτή Ελεφαντοστού και συνάμα, εννοείται, την πρόκριση για τη διοργάνωση. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Γκανέζος μπακ του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε μέχρι το 69ο λεπτό.

Ο Ράχμαν Μπάμπα επέστρεψε το φετινό καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ για τη δεύτερή του θητεία με τα «ασπρόμαυρα». Μέχρι στιγμής ο 29χρονος μπακ έχει καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα του Δικεφάλου, μετρώντας επτά συμμετοχές σε Ελλάδα κι Ευρώπη.