Tο «τρολάρισμα» του Ζορζίνιο στον μαθητευόμενο Γκαμπριέλ Ζεσούς

Tο «τρολάρισμα» του Ζορζίνιο στον μαθητευόμενο Γκαμπριέλ Ζεσούς

Πάνος Μαλακτάρης • 16:38 - 08.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Άρσεναλ έκανε μάθημα οδήγησης όταν εμφανίστηκε μπροστά του ο Ζορζίνιο και άρχισε το πείραγμα

O 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός ο οποίος έχει κάνει ένα ιδιαίτερα καλό ξεκίνημα με τη φανέλα της Άρσεναλ βοηθώντας τη να βρίσκεται στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, είναι αρκετά μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού. Απέχοντας λοιπόν από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, βρήκε χρόνο να κάνει μαθήματα οδήγησης ώστε να αποκτήσει το δικαίωμα να οδηγεί νόμιμα στους αγγλικούς δρόμους.  

Η τελευταία ωστόσο απόπειρά του συνοδεύτηκε από ένα πολύ αστείο περιστατικό, μιας και «έπεσε επάνω» στον Ιταλό συμπαίκτη του στους gunners, τον Ζορζίνιο, ο οποίος επέδειξε ταχύτατα αντανακλαστικά. Τι εννοούμε; Με το που κατάλαβε πως στο αμάξι μπροστά του βρισκόταν ο Βραζιλιάνος συμπαίκτης του, έβγαλε το κινητό του και μας χάρισε ένα ξεκαρδιστικό story μέσα από το instagram του. 

Με το που αρχίζει το βίντεο και κατεβάζει ο Ζεσούς το παράθυρο, ο Ζορζίνιο τον ρωτά «τι κάνεις εδώ;» και ξεσπά σε γέλια. Ο πρώτος τότε του ζήτησε να έρθει να κάνει το μάθημα με το αμάξι του Ιταλού, κάτι που έφερε νέα γέλια και την ατάκα «δεν υπάρχει καμία περίπτωση φίλε μου»! Ο Μικέλ Αρτέτα την ίδια ώρα, αναμένει με ανυπομονησία την πλήρη ανάρρωση του παίκτη του ώστε να έχει μία ακόμα λύση στην επιθετική του γραμμή και να αντιμετωπίσει την φυσιολογική «κοιλιά» που δείχνει να έχει κάνει η Άρσεναλ το τελευταίο διάστημα. Με την Μάντσεστερ Σίτι να ακολουθεί από κοντά, τα γκολ του Ζεσούς ίσως αποδειχτούν χρυσά για τους κόκκινους του βόρειου Λονδίνου.