Το unfollow του Ποντένσε στη Γουλβς και η μοναδική ομάδα που ακολουθεί...
i

© Intime

Το unfollow του Ποντένσε στη Γουλβς και η μοναδική ομάδα που ακολουθεί...

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:47 - 05.09.2023

Ο Ντανιέλ Ποντένσε αποτελεί το τελευταίο, χρονικά, απόκτημα του Ολυμπιακού, ερχόμενος με μορφή δανεισμού από τη Γουλβς. Μία ομάδα που έπαψε να ακολουθεί στο Instagram, παρά την τριετή του θητεία σε αυτή.

Στο παρά πέντε της μεταγραφικού περιόδου, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία από τις κορυφαίες κινήσεις του καλοκαιριού στην Ελλάδα, φέρνοντας στον Πειραιά τον Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος άσος επέστρεψε στη χώρα μας για να πραγματοποιήσει τη δεύτερη του θητεία με τα «ερυθρόλευκα», αφήνοντας πίσω του τη Γουλβς.

Μία ομάδα που πέρασε τα περασμένα τρία χρόνια της καριέρας του. Όμως απ' ότι φαίνεται την άφησε πίσω του και στα social media, αφού ο 27χρονος εξτρέμ έκανε unfollow στον επίσημο λογαριασμό του κλαμπ στο Instagram. Μάλιστα, ο σύλλογος που ακολουθεί φαίνεται πως είναι μόνο ένας!

Ο λόγος για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αποτελεί έναν από τους 399 χρήστες που έχουν «κλέψει» το follow το Ποντένσε. Ανάμεσα τους, φυσικά, βρίσκονται πρόσωπα με τα οποία συνυπήρξε στην πρώτη του θητεία, όπως για παράδειγμα ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Κώστας Τσιμίκας και αρκετοί ακόμα πρώην συμπαίκτες του.

Τα νούμερα που επέλεξαν Ποντένσε, Γιόβετιτς και Σολμπάκεν

Ολυμπιακός έκλεισε δυναμικά την μεταγραφική περίοδο. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τρεις πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές τις τελευταίες ώρες κι ενίσχυσαν το ρόστερ τους. Οι Όλα Σολμπάκεν, Στέφαν Γιόβετιτς και Ντανιέλ Ποντένσε είναι τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών.

Μάλιστα το πρωί της Τρίτης (5/9) έγιναν γνωστά τα νούμερα, τα οποία θα φορούν στις φανέλες τους οι τρεις νέες προσθήκες του Ολυμπιακού.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε επέλεξε το «56», το οποίο φορούσε και κατά την πρώτη του του σεζόν στον Ολυμπιακό, το 2018/19. Την δεύτερη σεζόν ο Πορτογάλος εξτρέμ είχε πάρει το «10», το οποίο όμως φέτος όμως πρόλαβε ο Γκουστάβο Σκάρπα. Ο Στέφαν Γιόβετιτς επέλεξε το «22» και ο Όλα Σολμπάκεν θα αγωνίζεται με το «98».

Η λίστα του Ολυμπιακού - Μέσα Ποντένσε και Γιόβετιτς, εκτός λίστας ο Μπρίνιτς
EUROPA LEAGUE

14:11 - 05.09.2023

Η λίστα του Ολυμπιακού - Μέσα Ποντένσε και Γιόβετιτς, εκτός λίστας ο Μπρίνιτς

O Oλυμπιακός, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στους ομίλους του Europa League, είχε προθεσμία μέχρι χτες(5/9) το βράδυ να δηλώσουν τη λίστα των ποδοσφαιριστών τους και σε αυτήν των «Πειραιωτών» περιλαμβάνονται τα ονόματα των τελευταίων προσθηκών, Ντανιέλ Ποντένσε και Στέφαν Γιόβετιτς.

Αναλυτικά οι αριθμοί που επέλεξαν οι παίκτες

1.Πασχαλάκης

3. Ορτέγκα

4. Καμαρά

7. Φορτούνης

8. Ιμπόρα

9. Ελ Κααμπί

10. Σκάρπα

11. Ελ Αραμπί

12. Αλγκασίμ Μπα

14. Ανδρούτσος

15. Αλεξανδρόπουλος

16. Φρέιρε

17. Βρουσάι

18. Κίνι

19. Μασούρας

20. Καρβάλιο

21. Μπιέλ

22. Γιόβετιτς

23. Ρόντινεϊ

24. Ουσεϊνού Μπα

25. Πορόζο

27. Ρίτσαρντς

32. Έσε

45. Ρέτσος

56. Ποντένσε

66. Σισέ

74. Ντόη

88. Τζολάκης

98. Σολμπάκεν

99. Παπαδούδης