Τον Άμραμπατ δεν τον πιάνει κανείς συμπαίκτης του στην ΑΕΚ (Video)

Τον Άμραμπατ δεν τον πιάνει κανείς συμπαίκτης του στην ΑΕΚ (Video)

Κώστας Τσίλης 14:20 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 11.07.2023

Στις ασκήσεις που έχουν ταχύτητα και σπριντ, ο Άμραμπατ είναι πάντα πρώτος και ας έχει πατήσει τα 36 του χρόνια

Μπορεί τον περασμένο Μάρτη ο Νορντίν Άμραμπατ να έκλεισε τα 36 του χρόνια. Αλλά όποιος νομίζει πως ο Μαροκινός παίζει μόνο με την ποδοσφαιρική του ποιότητα και την τεχνική του κατάρτιση, πλανάται πλάνη οικτρά. Τα σωματικά προσόντα του Άμραμπατ, παραμένουν ασυναγώνιστα. Και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε προπόνηση της ΑΕΚ. 

Σήμερα το πρωί εδώ στο Μπουργκ Χάαμσταντ, το πρόγραμμα δουλειάς για τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης είχε ασκήσεις με σπριντ και ταχύτητα. Και παρότι η ΑΕΚ έχει ουκ ολίγους παίκτες που είναι γρήγοροι, την πρωτιά του Άμραμπατ δεν μπορούσε να την αμφισβητήσει ουδείς. 

Στην ταχύτητα και την ταχυδύναμη, τον Μαροκινό δεν μπορεί να τον συναγωνιστεί και να τον... πιάσει ουδείς. Από κοντά σε πρωτιές φυσικά ο Λάζαρος Ρότα αλλά και ο Μιλάντ Μοχαμάντι. Βεβαίως στη σημερινή προπόνηση οι δυο τους ήταν σε διαφορετική ομάδα από τον Άμραμπατ, επομένως δεν φάνηκε το ποιός θα είναι ταχύτερος στα σπριντ. Αλλά συνήθως ακόμα και αν ο Μαροκινός έχει να συναγωνιστεί Ρότα και Μοχαμάντι, πάλι κερδίζει. 

Φυσικά και αυτή η εικόνα που δείχνει ο Άμραμπατ στις προπονήσεις, συν την ποδοσφαιρική του ποιότητα αλλά και την προσωπικότητα του, είναι η απάντηση στο ερώτημα γιατί ο Ματίας Αλμέιδα ήθελε να κρατήσει τον παίκτη και φέτος στην ΑΕΚ. Και ο Μαροκινός κάνει και εξαιρετική προετοιμασία εδώ στην Ολλανδία.