Σε νέους μπελάδες ο τιμωρημένος Τονάλι: Πενήντα νέες κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό

Τονάλι

i

©Photo by Richard Sellers/Sportsphoto/Allstar via Getty Images

Σε νέους μπελάδες ο τιμωρημένος Τονάλι: Πενήντα νέες κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό

Δημήτρης Χούπης 22:18 - 28.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:27 - 28.03.2024

Ο Σάντρο Τονάλι έχει μπλέξει σε νέους μπελάδες, αφού τον... βαραίνουν πενήντα νέες κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό.

Σε νέους μπελάδες έχει μπει ο Σάντρο Τονάλι. Ο Ιταλός παίκτης της Νιούκαστλ είχε τιμωρηθεί με δέκα μήνες αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο λόγω παράνομου στοιχηματισμού. Ο 23χρονος μέσος όσο ήταν υπό διερεύνηση είχε παραδεχτεί ότι μεταξύ άλλων είχε παίξει στοίχημα ακόμα και σε παιχνίδια της πρώην ομάδας του, της Μίλαν.

Ωστόσο έγινε γνωστό την Πέμπτη (28/3) ότι ο Τονάλι είναι αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες. Ο λόγος γίνεται για πενήντα παράνομους στοιχηματισμούς, οι οποίοι είχαν γίνει από τις 12 Αυγούστου μέχρι τις 12 Οκτωβρίου του 2023, δηλαδή δύο εβδομάδες πριν ανακοινωθεί η τιμωρία του.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας έχει δώσει διορία στον Ιταλό μέχρι τις 5 Απριλίου, προκειμένου να απολογηθεί, την ίδια ώρα που η αντίστοιχη Ομοσπονδία της Ιταλίας αναμένεται να τον τιμωρήσει. Η ημερομηνία που φαίνεται ότι θα λήξει η τιμωρία του 23χρονου από την Ιταλική Ομοσπονδία είναι μέχρι τις 27 Αυγούστου και αφορά όλες τις διοργανώσεις παγκοσμίως.

Η ποινή του μέσου της Νιούκαστλ αρχικά ήταν 18 μήνες, αλλά μειώθηκε επειδή ο παίκτης συνεργάστηκε και δέχτηκε να παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης για οκτώ μήνες.

Η Φούλαμ το πάει σε άλλο επίπεδο: Εστιατόρια, πισίνες και υπερπολυτελή δωμάτια με θέα τον Τάμεση σε εξέδρα της (pics)
PREMIER LEAGUE

14:23 - 27.03.2024

Η Φούλαμ το πάει σε άλλο επίπεδο: Εστιατόρια, πισίνες και υπερπολυτελή δωμάτια με θέα τον Τάμεση σε εξέδρα της (pics)

Η Φούλαμ βρίσκεται στη διαδικασία ανακαίνισης του Riverside Stand από το 2019 και σήμερα (27/03) αποκάλυψε έναν λαμπερό χώρο φιλοξενίας που θα βρίσκεται στη νέα της εξέδρα. Εστιατόρια, πισίνες και υπερπολυτελή δωμάτια με θέα τον Τάμεση, που πρόκειται να είναι μια από τις ακριβότερες εξέδρες του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Το περασμένο καλοκαίρι η αγγλική ομάδα απέκτησε τον Ιταλό από τη Μίλαν έναντι 64 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά λόγω της τιμωρίας του. Στο διάστημα που πρόλαβε να παίξει, ο 23χρονος είχε έντεκα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με μόλις ένα τέρμα.