Η Ντιλέτα Λεότα παρακαλάει τον Κάριους να φύγει από το Νιούκαστλ: «Θα μπορούσε να έρθει στη Μόντσα!»

Ντιλέτα Λεότα

i

© Instagram

Η Ντιλέτα Λεότα παρακαλάει τον Κάριους να φύγει από το Νιούκαστλ: «Θα μπορούσε να έρθει στη Μόντσα!»

Sportal newsroom 19:48 - 28.03.2024

Η Ντιλέτα Λεότα έχει βάλει στόχο να πείσει τον Κάριους να αφήσει την Αγγλία και τη Νιούκαστλ, προκειμένου να πάει στην Ιταλία.

Η Ντιλέτα Λεότα είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Ιταλία, λόγω του ότι παρουσιάζει ποδοσφαιρικές εκπομπές στην DAZN, αλλά κυρίως από την καθηλωτική εμφάνισή της. Η Ιταλίδα δημοσιογράφος μάλιστα έχει παντρευτεί με τον τερματοφύλακα της Νιούκαστλ, Λορίς Κάριους, με τον οποίο έχει και μία κόρη.

Ο Γερμανός γκολκίπερ λοιπόν τον τελευταίο ενάμισι χρόνο βρίσκεται ξανά στην Αγγλία για λογαριασμό της Νιούκαστλ, με την οποία όμως μετράει μόλις δύο συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Η σύντροφός του όμως φαίνεται ότι δεν είναι ευχαριστημένη από τη ζωή τους στην Αγγλία και έχει βάλει στόχο να τον πείσει να φύγει από τις «καρακάξες» και να πάνε μαζί στην Ιταλία, στην πατρίδα της Λεότα. Το συμβόλαιο του Κάριους με την ομάδα του Έντι Χάου υπενθυμίζεται ότι ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Ο Λορίς έχει ανθρώπους στο πλευρό του που δουλεύουν για εκείνον. Εγώ ζω στο Μιλάνο, κάπως έτσι το να έρθει κάπου κοντά στο Μιλάνο θα ήταν ιδανικό για εμάς. Συνέχεια του λέω, ότι παίκτες που έρχονται στη Serie A, ερωτεύονται με την Ιταλία και συχνά μένουν εδώ για πάντα.

Πιστεύω ότι θα μπορούσε να του συμβεί το ίδιο. Θα μπορούσε να υπογράψει στη Μόντσα ή σε κάποια άλλη ομάδα στην Ιταλία. Θα ήμουν χαρούμενη, αν ερχόταν στην Ιταλία για να παίξει κοντά στην οικογένειά του. Το Νιούκαστλ είναι αρκετά άβολο, επειδή δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις. Ούτε από το Παρίσι, ούτε από το Άμστερνταμ», ήταν τα λόγια της Λεότα στο Tuttosport.