Αποκαλύφθηκαν τα στοιχήματα του Τονάλι: Όλα σε ματς της Νιούκαστλ, τι είχε ποντάρει και σε ποια έπαιξε!

O Τονάλι

Αποκαλύφθηκαν τα στοιχήματα του Τονάλι: Όλα σε ματς της Νιούκαστλ, τι είχε ποντάρει και σε ποια έπαιξε!

Δημήτρης Χούπης 19:01 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:57 - 17.05.2024

Στη φόρα βγήκαν τα στοιχήματα που έχει παίξει ο Σάντρο Τονάλι, ο οποίος έχει τζογάρει κυρίως σε παιχνίδι της Νιούκαστλ.

Ο Σάντρο Τονάλι έχει μπει σε νέους μπελάδες, αφού μετά τους 10 μήνες αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο, δέχτηκε ακόμα δύο μήνες, οι οποίοι θα εφαρμοστούν από τη νέα σεζόν. Μάλιστα η FA έδωσε και πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Ιταλό μέσο της Νιούκαστλ.

Μάλιστα λίγη ώρα μετά την τιμωρία του 23χρονου, βγήκαν στη φόρα και οι αγώνες στους οποίους έχει τζογάρει. Συγκεκριμένα έχει παίξει κυρίως στα παιχνίδια της ομάδας του Έντι Χάου, ενώ παράλληλα έχουν βγει και τα ποσά που έχει παίξει. Το ένα από αυτά είναι υπό αμφισβήτηση και τα ποσά που έχει «ρίξει» δεν είναι γνωστά, αφού ο ίδιος δεν τα θυμόταν.

Το πρώτο είναι αυτό που θεωρείται αβέβαιο, με τον Ιταλό να έχει παίξει ή τη νίκη της Νιούκαστλ επί της Μπράιτον είτε αυτή της ομάδας του επί της Μπέρνλι. Στην πρώτη περίπτωση οι «καρακάξες» γνώρισαν την ήττα με 1-3, αλλά στη δεύτερη κέρδισε με 2-0. Σε αμφότερα τα παιχνίδια ο 23χρονος αγωνίστηκε.

Το δεύτερο ήταν η νίκη της Νιούκαστλ επί της Μπρέντφορντ τον Σεπτέμβριο, στο παιχνίδι που η ομάδα του Έντι Χάου είχε νικήσει με 1-0. Τρίτο ματς ήταν δύσκολο, αφού είχε ποντάρει στο «διπλό» της Νιούκαστλ στο Etihad επί της Μάντσεστερ Σίτι, στο οποίο τελικά ηττήθηκε με 0-1.

Τελευταίος αγώνας είναι απέναντι στη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 2-2 και ο Τονάλι δεν είχε αγωνιστεί καθόλου.