Ο Χάαλαντ επέστρεψε: «Είμαι έτοιμος να επιτεθώ»

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

©Photo by Joe Prior/Visionhaus via Getty Images/Ideal Images

Ο Χάαλαντ επέστρεψε: «Είμαι έτοιμος να επιτεθώ»

Κώστας Τόπας 10:12 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:46 - 17.05.2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ επέστρεψε στα γκολ και όπως τόνισε είναι έτοιμος να βοηθήσει την Μάντσεστερ Σίτι στους πέντε τελευταίους τελικούς που έχει να δώσει η ομάδα του.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ επέστρεψε στα γκολ κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ το Σαββατοκύριακο για να κρατήσει τη Μάντσεστερ Σίτι σε τροχιά για τέταρτο συνεχόμενο τίτλο και διαδοχικούς θριάμβους στο Κύπελλο Αγγλίας.

Ο Χάαλαντ ανέκτησε επίσης τη σκυτάλη στην κούρσα για το Χρυσό Παπούτσι, μέσα σε 10 λεπτά, προερχόμενος από τον πάγκο, πετυχαίνοντας το 21ο τέρμα του στην Premier League της σεζόν. Τώρα απολαμβάνει την φόρμα του, λέγοντας: «Αυτή είναι η πιο συναρπαστική στιγμή για να είσαι ποδοσφαιριστής».

Η μη πειστική νίκη της Σίτι στο «City Ground» κρατά τους πρωταθλητές έναν βαθμό πίσω από την κορυφαία Άρσεναλ, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο. «Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει – το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κερδίσεις. Μπήκα και προσπάθησα να τελειώσω το παιχνίδι και αυτό ακριβώς έκανα», ανέφερε στη συνέχεια ο Νορβηγός φορ.

«Δεν υπάρχουν πολλοί που μπορούν να συσχετιστούν, αλλά αυτός είναι ο λόγος που παίζω ποδόσφαιρο – η αίσθηση πριν από το παιχνίδι, είσαι λίγο νευρικός. Αυτό είναι φανταστικό και γι' αυτό αγαπώ το ποδόσφαιρο εξαιτίας αυτών των συναισθημάτων. Τόσοι πολλοί από αυτούς τους τύπους το έχουν κάνει στο παρελθόν και έχει να κάνει με το να έχεις το κεφάλι ήσυχο και να μην θέλεις πολλά. Χαλαρώνουμε, χαμογελάμε και απολαμβάνουμε τον χρόνο μας και μετά εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι», δήλωσε ο Χάαλαντ.

Παρά το γεγονός ότι έχασε 10 αγώνες λόγω τραυματισμού ο Χάαλαντ έχει καταφέρει να σκοράρει 32 γκολ σε 40 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.‌

«Έχει πληγωθεί μέσα μου για να επιστρέψω και τώρα επέστρεψα και νιώθω καλά. Είμαι έτοιμος να επιτεθώ στους πέντε τελευταίους τελικούς», ήταν το μήνυμα του Χάαλαντ.