«Φωτιά» στο ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά τη νίκη της Τορίνο επί της Μπολόνια

Ο Καραμό της Τορίνο πανηγυρίζει το γκολ επί της Μπολόνια

i

© Getty Images

«Φωτιά» στο ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά τη νίκη της Τορίνο επί της Μπολόνια

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:39 - 06.03.2023 / Ανανεώθηκε: 23:41 - 06.03.2023

Η Τορίνο πήρε τη νίκη κόντρα στην Μπολόνια (1-0) και σε συνδυασμό με τη Γιουβέντους, η έβδομη θέση της Serie A... παίρνει φωτιά.

Η Τορίνο πήρε τη νίκη κόντρα στη Μπολόνια και με αυτόν τον τρόπο έφερε τα πάνω-κάτω στη βαθμολογία της Serie A, αφού πλέον οι δύο ομάδες μαζί με τη Γιουβέντους κυνηγούν παρέα την έβδομη θέση. 

Μετά την ήττα από τη Ρόμα, η «Μεγάλη Κυρία» έχασε έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στην Ευρώπη, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε τη Δευτέρα η συμπολίτισσα της με το τρίποντο που κέρδισε.

Στα του ματς, η Τορίνο επικράτησε χάρη στο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, το οποίο ήρθε από τα πόδια του Καραμό στο 22'. Ο Ιβοριανός βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με μία πολύ ωραία προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Νωρίτερα σε ένα απίθανο παιχνίδι η Σασουόλο πήρε τη νίκη κόντρα στην Κρεμονέζε και την έστειλε σε τροχιά υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι μέχρι το 45 είχαν διπλό προβάδισμα με τους Λοριέντε και Φρατέσι. Εντούτοις, ο Ντέσερς στο 62' και το 83' έφερε το ματς στα ίσα, μέχρι να εμφανιστεί ο Μπατζράμι στο 90+2.