Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Βέρνερ η Τότεναμ

Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Βέρνερ η Τότεναμ

Δημήτρης Χούπης 21:16 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:19 - 09.01.2024

Η Τότεναμ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Τίμο Βέρνερ από τη Λειψία, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα του Λονδίνου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παίκτης της Τότεναμ μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ο Τίμο Βέρνερ. Η ομάδα του Λονδίνου ανακοίνωσε τον δανεισμό του Γερμανού κεντρικού επιθετικού από τη Λειψία, επιστρέφοντας κάπως έτσι στην Premier League μετά από ενάμισι χρόνο. Η συμφωνία περιλαμβάνει οψιόν αγοράς. 

Ο 27χρονος φορ τη φετινή σεζόν μετράει μόλις δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας λίγες συμμετοχές με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός στα «σπιρούνια». Αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα αγωνιστεί στην Premier League, αφού για δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Τσέλσι

Με τους «μπλε» ο Γερμανός βρήκε δίχτυα 19 φορές, κατακτώντας μάλιστα ένα Champions League τη σεζόν 2020-21, όταν η ομάδα του Λονδίνου είχε επικρατήσει στον τελικό με 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι. Ακόμα έχει φορέσει τη φανέλα της Στουτγάρδης, στης οποίας έχει αγωνιστεί και στα τμήματα υποδομής, ενώ την ίδια ώρα έχει παίξει για τέσσερα χρόνια στη Λειψία

Συμφώνησε με την Τζένοα για τον Ντραγκούσιν η Τότεναμ 

Η Τότεναμ εκτός από τον Βέρνερ φαίνεται ότι είναι κοντά και στην απόκτηση του Ράντου Ντραγκούσιν. Η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου έχει έρθει σε συμφωνία με την Τζένοα για την απόκτηση του Ρουμάνου κεντρικού αμυντικού, για τον οποίο τα «σπιρούνια» θα βγάλουν περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ και το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2029.