Η Τότεναμ συμφώνησε με την Τζένοα για τον Ντράγκουσιν στα 25 εκατ. ευρώ
i

©Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images

Η Τότεναμ συμφώνησε με την Τζένοα για τον Ντράγκουσιν στα 25 εκατ. ευρώ

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:28 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 09.01.2024

Η Τότεναμ θα ενισχύσει και την άμυνα της, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Τζένοα για τα δικαιώματα του Ράντου Ντράγκουσιν.

Μετά την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ η Τότεναμ θα ενισχύσει και την άμυνα της, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Τζένοα για τα δικαιώματα του Ράντου Ντράγκουσιν. 

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να κοστίσει 25 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς τα μπόνους, στα «σπιρούνια» και αν υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2029. 

Ο γεννημένος το 2002 κεντρικός αμυντικός εντυπωσιάζει στο πρώτο μισό της σεζόν με τη φανέλα της Τζένοα. Μαζί της έχει καταγράψει φέτος 18 συμμετοχές στη Serie A όλες ως βασικός, ενώ μετράει δύο γκολ και μία ασίστ. Τελευταίο τέρμα αυτό που έκρινε την ισοπαλία με την πρωτοπόρο του ιταλικού πρωταθλήματος Ίντερ.

Επίσης έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντράγκουσιν πέρα από την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου έχει δείξει και η Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο οι Γενοβέζοι ξεκαθάρισαν πως οι Βαυαροί έχουν προθεσμία μέχρι την Τρίτη (9/1) για να κάνουν την πρότασή τους, αν θέλουν να αποκτήσουν τον Ρουμάνο.