Τότεναμ: Αναζητά τον διάδοχο του Λιορίς
i

Ράγια / screenshot via Twitter

Τότεναμ: Αναζητά τον διάδοχο του Λιορίς

Sportal newsroom 15:32 - 08.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 10.01.2023

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Telegraph η Τότεναμ αναζητά τον διάδοχο του Ουγκό Λιορίς, με τον τερματοφύλακα της Μπρέντφορντ, Νταβίντ Ράγια να είναι στη λίστα.

Τον διάδοχο του Ουγκό Λιορίς αναζητά η Τότεναμ. Σύμφωνα λοιπόν με τη Telegraph η ομάδα του Αντόνιο Κόντε για τη θέση κάτω από τα δοκάρια έχει στη λίστα της τον τερματοφύλακα της Μπρέντφορντ, Νταβίντ Ράγια. Ο Γάλλος γκολκίπερ είναι εδώ και χρόνια ο αρχηγός της Τότεναμ, αλλά τα λάθη που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια, έχουν βάλει σε σκέψεις τη διοίκηση τη λονδρέζικης ομάδας για να βρει τον διάδοχό του.

Ο ένας υποψήφιος είναι Νταβίντ Ράγια, ενώ ο άλλος είναι ο τερματοφύλακας της Έβερτον, Τζόρνταν Πίκφορντ. Ο Ισπανός γκολκίπερ βρίσκεται στις «σφήκες» από τον Ιούλιο του 2019, όταν η ομάδα του Τόμας Φρανκ είχε ξοδέψει τρία εκατομμύρια για να τον πάρει από τη Μπλάκμπερν.

Ο 27χρονος βρίσκεται στη καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία και αν τα «σπιρούνια» μπουν στη τετράδα και στο Τσάμπιονς Λιγκ θα μπορέσουν πιο εύκολα να προσελκύσουν τον Ισπανό. Έχει αποτελέσει παίχτη κλειδί για την ομάδα του Τόμας Φρανκ, η οποία έχει εντυπωσιάσει τον ενάμισι χρόνο που βρίσκεται στη Πρέμιερ Λιγκ. Τη φετινή χρονιά ο Ισπανός σε 19 συμμετοχές έχει κρατήσει την εστία του πέντε φορές σε όλες τις διοργανώσεις.